Actualitate

Un component al naţionalei de fotbal a artiştilor a murit înecat în staţiunea Jupite

Un component al naţionalei de fotbal a artiştilor a murit înecat în staţiunea Jupiter

Cristian GrigorescuUn tânăr de 29 de ani, component al naţionalei de fotbal a artiştilor, a murit înecat în staţiunea Jupiter, el fiind dat dispărut vineri, iar trupul fiindu-i adus la mal de valuri sâmbătă seară.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Constanţa, Carmen Şerbănescu, trupul tânărului a adus la mal de valuri sâmbătă, în jurul orei 18.00.

Corpul neînsufleţit a fost dus la morgă pentru necropsie, iar poliţiştii fac cercetări în acest caz, a precizat sursa citată.

Carmen Şerbănescu a mai spus că acesta era dat dispărut de vineri.

Cristian Grigorescu, în vârstă de 29 de ani, era inginer IT şi component al naţionalei de fobal a artiştilor.

Unul dintre colegii acestuia de la Naţionala Artiştilor, solistul formaţiei Alb şi Negru, Kamara, a declarat că tânărul a fost lovit de un val puternic, a plutit pe apă câtva timp, însă salvamarii nu au putut ajunge la el.

„L-au găsit. Avem oameni acolo. (…) L-a lovit un val, a plutit, erau valuri foarte puternice, iar salvamarii nu au putut ajunge la el”, a spus Kamara.

Turiştii aflaţi pe litoral în această perioadă nu au avut voie în ultimile zile să se scalde în Marea Negră din cauza valurilor mari, salvamarii arborând în acest sens steagul roşu.

De astăzi, marea se va linişti.

blank