Dan Mihail Nicolau, șeful secției de chirurgie toracică din cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie „Leon Daniello”, din Cluj-Napoca,este, de astăzi, liderul Partidului România Unită Filiala Cluj.977338_673213589379529_11527585_o

Chirurgul clujean a devenit celebru prin faptul că salvează pacienții bolnavi de cancer pulmonar aflați în situații disperate. Liderul PRU, deputatul Bogdan Diaconu, este cel care a anunțat astăzi implicarea în politică a lui Dan Nicolau, ”doctorul care nu se mulțumește doar să salveze sute de vieți, ci dorește să participe și la vindecarea națiunii române prin implicarea în PRU”.

Diaconu va susține astăzi la ora 13.00 o conferință de presă la Cluj alături de celebrul doctor, ocazie de a-și prezenta și proiectul de lege pentru respectarea utilizării limbii române ca limbă oficială a statului român, depus ieri la Parlament. ”Cluj-Napoca se confruntă cu o invazie a inscripțiilor maghiare și cred că această lege este foarte utilă dacă dorim ca municipiul Cluj-Napoca să rămână oraș românesc…”, explică liderul PRU motivul pentru care a ales să prezinte personal această lege în capitala Transilvaniei.