Actualitate, Stiri

Telenovelă ţigănească în „împărăţia” de la Costeşti!

Să mai înţeleagă cineva ceva! Logodit cu sora mare, însurat cu sora mică şi făcut copii cu o a treia!

miri tigani

 Opulenţa de weekendul trecut de la Castelul de Aramă de la Costeşti, judeţul Argeş, pare a fi un gest intenţionat tocmai pentru a ascunde secrete delicate din intimitatea familiei regelui Dan Stănescu.

Anunţată cu mare fast, nunţa prinţesei Lucy Cristina, fiica regelui Stănescu de la Costeşti, pare a fi o soluţie de compromis pentru a salva onoarea familiei. Mai exact, subiectul tabu printre invitaţi a fost acesta: mirele, Dan Miuţescu, nu e vreun străin, pentru că în 2007 a fost la un pas de a deveni soţul surorii mai mari a miresei, prinţesa Ancuţa!

8-ancuta-2007_d65c70bb42
Mirele de azi, logodnic în 2007

Cei doi s-au logodit în 2007, însă până în 2009, când trebuia să fie nunta, prinţesa s-a îndrăgostit de altul, pe care l-a şi luat de bărbat în acelaşi an, spre disperarea familiei lui Dan Miuţescu. Atunci, rudele s-au grăbit să arunce cu ocări şi au sugerat chiar că Ancuţa nu ar mai fi fost fată mare, aşa cum cere tradiţia.

Se pare însă că supărarea a fost uitată, iar weekendul trecut, regele Dan Stănescu i-a dat-o de soţie lui Dan Miuţescu (21 de ani) pe fiica sa mai mică, Lucy Cristina (16 ani), împreună cu o zestre care să îl ajute să mai uite de supărare, chiar dacă în ultimii ani, mirele a trăit cu o altă fată şi are şi doi fii. La nunta lor s-au tăiat 40 de porci şi au cântat toată noaptea Adi Minune, Loredana Groza şi Cătălin Crişan.

 

blank