Showbiz, Stiri

Sustinatorii lui Sergiu Nicolaescu ataca – Cristi Brancu se ia de „viermii” din presa

Sustinatorii lui Sergiu Nicolaescu ataca – Cristi Brancu se ia de „viermii” din presa

blankCum dupa razboi multe „hiene” se arata, asa si cu situatia decesului lui Sergiu Nicolaescu. Atatea controverse nu s-au mai vazut de la Ceasca’ incoace, unde e averea? Cati copii sunt? Cate neveste au fost? De unde atatia bani? De ce ars? De ce mort?

Hai sa fim seriosi, acum toata lumea sta sa faca analize si esee, sau referate scolare, cu bietul om care a fost, s-a dus. Asta gasim la final, sfarsitul, moartea, groapa..sau crematoriul. Poate omul vroia sa fie romantic, sa vrea sa i se arunce cenusa in ocean, dar va bagati voi repede.

Un alt „sustinator” al celor vesnice linistite si fara scandaluri este Cristi Brancu, care a comentat pe Facebook intreaga situatie, dar si stresul din mass-media creat de mai marii… intelectuali.

 

„PENTRU TOTI CEI CARE DEZBAT PROBLEMA LUI SERGIU NICOLAESCU! Cat de mizerabil sa fii sa ataci un om abia atunci cand acesta nu se mai poate apara, pentru ca este mort? Unde ati fost, stimabili viermi de televiziune, cand Sergiu Nicolaescu era viu? De ce nu i-ati spus privindu-l in ochi ca e securist, ceausist sau regizor de slaba factura? Nu stiu si nici nu ma intereseaza, in acest caz, ce mizerii or fi fost in viata lui. Dar sa-l ataci cand nu se mai poate apara mi se pare cel mai mare jeg posibil.”, a specificat Cristi Brancu.

blank