Showbiz, Stiri

Surpriză! Anda Adam a fost cerută de soție!

Cine este cel care aspiră la viaţa de familist alături de cântăreaţă?

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_051213_Totul e permis Ed 8_0049

Amândoi au avut iubiri ultra-mediatizate dar acum sunt singuri şi liberi ca pasărea cerului. Deci e posibil să se nască ceva foarte serios între ei?! Fericitul care i-a cerut mâna Andei Adam este Piticu’ de la Simplu… Însă totul se petrece într-o joacă. După cum veţi vedea, evenimentul se petrece în cadrul emisiunii “Totul e permis” ce va fi difuzată duminică, la Antena 1.

Pe planul înclinat la 22,5 %, în producția “Nașterea din hambar”, Anda Adam este o fiică de țărani, părinții ei fiind întruchipați de Rona Hartner și Lucian Ghimiși. În hambarul tatălui ei, un fermier de modă nouă, urmează să se petreacă un fericit și așteptat eveniment: va făta vaca! Însă, pe nepusă masă, cei doi află de la fiica lor că tocmai a fost cerută de nevastă de către medicul veterinar, interpretat de Piticu’ de la Simplu.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_051213_Totul e permis Ed 8_0048
Fotografii realizate de Gabriela Arsenie

La “Totul e permis”, duminică seară de la ora 20.30, vor intra în cea mai haioasă competiție televizată echipa câștigătoare a ediției precedente, formată din Lora, Andrei Ștefănescu (Alb Negru), Ana Odagiu și Cătălin Bordea, și o alta, formată din Rona Hartner, Anda Adam, Piticu’ (Simplu) și Lucian Ghimiși. Aceștia se vor confrunta în probe dintre cele mai amuzante. “Umbre chinezești”, “Hitul permis”, “Cuvintele tabu”, “Răspunsuri ritmate”, “3D sau nu” ori “Minge și precizie” sunt câteva dintre ele.