Life, Stiri

Sucul de roşii, elixirul din cămară

Ce beneficii pentru organism aduce leguma minune

suc_de_rosiii

Sucul de rosii este un puternic detoxifiant si anti-cancerigen, el distruge celulele canceroase intr-un timp scurt, tumori, infectii.

Sucul de rosii contine sodiu, potasiu, calciu şi magneziu. Sucul de rosii este un puternic detoxifiant si anti-cancerigen, el distruge celulele canceroase intr-un timp scurt, tumori, infectii.

Sucul de rosii este o sursa importanta de vitamine, minerale si antioxidanti puternici. Astfel, sucul de rosii contine cantitati mari de vitamina A si C. Aceste vitamine stimuleaza sistemul imunitar, reducand efectele nocive ale radicalilor liberi. Un pahar de suc de rosii ofera peste 70% din necesarul zilnic de vitamina C.

Sucul de rosii contine si vitaminele K, B1, B2, B5, B6, potasiu, magneziu, fier si fosfor. De asemenea, in sucul de rosii se gasesc si alte minerale precum sodiu, mangan, curpru, zinc si crom.

Recomandari: intareste sistemul imunitar, regleaza colesterolul, protejeaza inima, ajuta digestia, intareste oasele, previne cancerul şi este bogat in vitamine.

 

 

 

blank