Actualitate

Soc in PSD: in doua zile au murit doi deputati

O veste tristă a lovit în această dimineaţă Partidul Social Democrat. La doar 50 de ani, deputatul PSD de Timiş Gheorghe Ciobanu a murit marţi dimineaţă, în urma unui infarct.
Gheorghe Ciobanu
Gheorghe Ciobanu era la al doilea mandat în Parlament. Ales din partea PDL în 2008, Ciobanu a trecut la PSD în aprilie 2012. Născut pe 22 septembrie 1964, în judeţul Olt, Gheorghe Ciobanu a fost director la Direcţia Regională Vamală Timiş, consilier local în Timişoara, subprefect de Timiş şi vicepreşedinte PSD Timiş.
Este al doilea deces în PSD în doar două zile. Luni, a murit deputatul de Vâlcea Aurel Vlădoiu, insa si acest deces i-a socat pe social democrati pentru ca el a survenit la doar câteva luni după moartea preşedintelui CJ Vâlcea, Ion Cîlea. Astfel, membrii PSD au fost luati prin surprindere luni dimineaţă a murit deputatul social-democrat Aurel Vlădoiu, vicepreşedinte al Organizaţiei judeţene Vâlcea a partidului.
 
„Partidul trece pentru a doua oară, în interval de o jumătate de an, printr-o nouă încercare, după ce în decembrie anul trecut preşedintele Ion Cîlea ne-a părăsit. Ne va lipsi experienţa administrativă şi politică a celui care a fost deputat şi coleg şi prieten de partid”, a precizat pentru Agerpres preşedintele Organizaţiei judeţene a partidului, deputatul Constantin Rădulescu.
Aurel Vlădoiu, în vârstă de 68 de ani, se afla la treilea mandat pe listele PSD. Vlădoiu a fost prefect al judeţului Vâlcea între 2000 şi 2004 şi primar al staţiunii Băile Olăneşti între 1980 – 1989.
blank
blank