Life

Servicii funerare pe care sa te poti baza in momentele de cumpana

Este cursul normal al vietii ca, asa cum ne bucuram de venirea pe lume al unui nou membru al familiei, sa ne confruntam uneori si cu moartea unei persoane apropiate, din familie sau din prieteni. Si, desi este ceva ce nu ne dorim si care ne afecteaza psihic foarte mult, este la fel de important sa ne ocupam de toate aspectele necesare aduse de procesul de inmormantare.

Contactarea unei agentii de pompe funebre este primul pas ce trebuie realizat in organizarea corecta a funeraliilor si a unei inmormantari, consilierii funerari fiind disponibili oricand, atat pentru incheierea imediata a unui contract cat si pentru a oferi informatii cu privire la tot ceea ce este necesar la un astfel de eveniment, cu adevarat tragic si greu de uitat.

Procesul de inmormantare al unei persoane necesita o implicare foarte mare. De aceea, o optiune buna este sa apelam la serviciile unei agentii de pompe funebre, unde se stie exact ce este de facut, sunt alese cele mai bune si rapide solutii, la preturi cat mai accesibile in concordanta cu bugetul celor ce apeleaza la asta.

Pachetele funerare sunt create cu scopul de a acoperi un anumit buget in timp ce va ofera tot ceea ce ati avea nevoie pentru procesul de inmormantare. Desigur, si acestea pot fi modificate, prin adaugarea sau excluderea anumitor obiecte funerare, prin existenta pachetului personalizat. Iar acest lucru, modificarile adica, sunt realizate imediat ce sunt stabilite, viteza de reactie si promptitudinea fiind esentiale intr-o astfel de situatie. Prin aceste aspecte, alaturi de altele, agentia noastra poate fi o alegere potrivita pentru dumneavoastra.

Fiecare persoana merita pe ultimul drum tot ceea ce este mai bun. Asta si conform normelor morale dar si traditiilor, conform carora persoana decedata trebuie sa treaca in lumea cealalta cu o tinuta vestimentara adecvata, bani si alte aspecte de care ar putea avea nevoie. De altfel, sunt prezente si multe obiecte care i-au legat de altii in timpul vietii, obiecte prin care cei apropiati isi pot aminti de aceasta. Si astfel, sunt alese produse de calitate indiferent de pachetul selectat iar pregatirile si ordonarea lor sunt facute intr-un mod cat mai subiectiv de catre angajatii agentiei pentru a-i asigura pe cei apropiati, familia si prietenii, ca persoana decedata este tratata cu respectul si atentia cuvenite.

Citește și  Ce produse de ingrijire pentru iarna poti cumpara la oferta?

Vorbind despre pachetele funerare, acestea difera de la o agentia la alta, prin mai multe aspecte, precum ceea ce au nevoie clientii sau in functie de bugetul de care acestia dispun. Iar pe langa pachetele standard, orice agentie dispune si de pachete personalizate, adica pachete care pot fi realizate dupa dorintele clientilor si unde pot fi adaugate servicii funerare si obiecte funerare de orice tip din cele ce pot fi oferite de agentie. In timp ce unele agentii dispun de magazine proprii de unde pot fi cumparate produsele necesare, de la coroane funerare sau prosoape, tinute vestimentare si pana la cruci altele pot obtine astfel de produse de la diversi colaboratori. Indiferent de caz, o agentie profesionala va alege doar ce este mai bun si desigur, se poate incadra in bugetul stabilit.

Cu o experinta de peste 15 ani in domeniul pompelor funebre, echipa FUNERARE.ro indeplineste conform legii HG741/2016, toate prevederile pentru a functiona ca o Unitate de prestari servicii funerare complete, autorizati de Directia de Sanatate Publica pentru efectuarea tuturor serviciilor necesare unei inmormantari decente, incepand de la transportul funerar cu autospeciale mortuare autorizate R.A.R si D.S.P, pana la sala proprie de pregatire persoane decedate si camera frigorifica de pastrare pe termen mediu si lung a decedatilor.

Cei de la Funerare.ro ne pun la dispozitie mai multe pachete distincte, precum:

  • Pachet social, cu un pret de 2750 de lei
  • Pachet Economic, cu un pret de 3450 de lei
  • Pachet Standard, cu un pret de 5450 de lei
  • Pachet Covid19, cu un pret de 5500 de lei
  • Pachet Special, cu un pret de 6050 de lei
  • Pachet Premium, cu un pret de 7000 de lei
  • Pachet Silver, cu un pret de 9000 de lei
  • Pachet Gold, cu un pret de 14000 de lei.

Luand ca un exemplu Pachetul Covid19, acesta contine urmatoarele servicii si produse funerare:

Citește și  Produsele cosmetice care dauneaza pielii. Afla ce ingrediente trebuie evitate

SERVICII SI PRODUSE

Sicriu Echipat Complet (cod E-01)

2 orare (orarul mare si orarul mic)

Capitonajul capacului de sicriu

Lenjeria pentru interiorul sicriului

Perna pentru decedat

Panza pentru fata decedatului

Cruce din lemn Inscriptionarea crucii cu numele decedatului

Preluarea decedatului de la locul decesului

Saci mortuari

Igienizare

Sigilare sicriu

Placuta identificare decedat

Echipament de protectie

Asezarea decedatului in sicriu

Transportul SPECIAL la cimitir

Serviciu de manipulare decedat Covid 19

Consiliere in vederea ceremoniei de inmormantare/incinerare

PRODUSE INMORMANTARE

Prosoape mari – 2 bucati (pentru preot si dascal);

1 Sticla cu vin+1 Sticla cu vin si ulei

Coliva mare – 1 platou

Facand referire la serviciile de repatriere, este bine de stiut ca cel mai simplu este sa alegem o agentie de repatriere care are puncte de lucru nu doar la noi in tara ci si in afara, multe astfel de agentii, mai ales cele vechi in domeniu si cele mari, avand puncte de lucru si in tari unde exista un numar mare de cetateni romani. Prin alegerea acestei optiuni si daca desigur, exista angajati disponibili in acea zona, procesul de repatriere va dura si mai putin. Pentru ca mai toate agentiile funerare au acum si site-uri web, este foarte usor sa le gasim pe cele mai potrivite si sa gasim datele de contact necesare pentru toate punctele de lucru pe care le au la dispozitie.

blank