Life

Ce produse de ingrijire pentru iarna poti cumpara la oferta?

Toamna incepe sa ii lase loc iernii, scaderea temperaturilor din termometre fiind unul dintre cele mai evidente semne. Pe langa adaugarea de noi piese vestimentare in garderoba, care  sa fie cat mai calduroase, ritualul de ingrijire a pielii trebuie sa se afle si el in atentia reprezentantelor sexului frumos.

Cremele hidratante, de fata si de maini, balsamul de buze, care sa ajute la pastrarea apei in piele, sunt unele dintre produsele de ingrijire care nu ar trebui sa lipseasca din ritualul zilnic al fiecarei femei. In plus, sfarsitul de an vine si cu preturi promotionale si oferte pentru aproape toate categoriile de produse, inclusiv cele de ingrijire.

Care sunt produsele potrivite pentru ingrijirea pielii, iarna? 

Odata cu schimbarea anotimpului trebuie schimbate si produsele de ingrijire si infrumusetare folosite de femei, astfel incat acestea sa ofere protectia si hranirea adecvata pielii, mai ales ca anotimpul rece vine cu temperaturi tot mai mici, care au un efect negativ puternic asupra pielii.

Indiferent ce tip de ten au femeile, toate vor putea observa tendinta de uscare a acestuia dupa ce este expus temperaturilor scazute. Fata si mainile, precum si parul, sunt cele care sunt cel mai dificil de protejat impotriva frigului, motiv pentru care au nevoie de o atentie suplimentara pentru ingrijire.

De aceea, crema de fata hidratanta si emolienta, crema de maini si balsamul de buze, toate cu efect hidratant, dar care sa fie adaptate la tipul de piele al fiecarei persoane, sunt produse care nu ar trebui sa lipseasca. La fel cum este si crema cu factor de protectie, a carei utilizare pe timpul iernii este absolut necesara, pentru o ingrijire adecvata pielii.

De unde pot fi cumparate produse de ingrijire la preturi avantajoase?

Sfarsitul de an nu aduce numai frig si magia sarbatorilor, ci este perioada in care foarte multe magazine organizeaza campanii de promotii si reduceri. Acestea debuteaza inca de la inceputul lunii noiembrie, luna care este cunoscuta in randul celor pasionati de shopping si tehnologie, ca fiind luna celor mai mari reduceri din an, de Black Friday.

La aceasta practica apeleaza aproape toti agentii comerciali, inclusiv cei de cosmetice, produse de ingrijire si parfumuri. Cum majoritatea magazinelor de cosmetice cunoscute sunt prezente si in mediul online, cumpararea produselor de infrumusetare si make-up necesare este mult mai usoara, iar diferenta de pret in urma reducerilor, usor de observat.

La schimbarea anotimpului, unele magazine apeleaza chiar si la lichidare de stoc a produselor din portofoliu, pentru a putea face loc noilor categorii, destinate anotimpului urmator. Astfel ca preturile cosmeticelor si produselor de infrumusetare vor beneficia de reduceri consistente, datorita carora femeile isi pot completa trusa de cosmetice cu produsele necesare sau cele la care visau de mult timp.

Alegand sa cumpere produse de ingrijire la preturi reduse, femeile pot face economii importante utilizand discount.ro, pe care le pot reinvesti in alte obiecte sau lucruri pe care si le doresc, mai ales ca sfarsitul de an este una dintre perioadele cu cele mai multe cumparaturi.