Șeful clanului Duduianu, ucis pe o stradă din Capitală
Actualitate, Featured

Șeful clanului Duduianu, ucis pe o stradă din Capitală

Șeful clanului Duduianu a fost ucis marți-noapte, în Capitală, după un conflict ce aduce a reglare de conturi. ”Emi Pian”, pe numele lui adevărat Florin Mototolea, era liderul unei dintre cele mai periculoase astfel de grupări din București: clanul Duduianu.

Scandalul ar fi pornit la ora 3 noaptea, când a fost anunțat la 112 acest conflict sângeros, la care ar fi participat aproximativ 20 de persoane. Șeful clanului Duduianu a fost ucis marți-noapte, în Capitală

Cearta a izbucnit într-o casă din sectorul 6 al Capitalei, în zona cartierului Giulești, între 2 lideri ai unor grupări rivale de infractori. Este vorba despre ”Emi Pian”, șeful Duduienilor, și cel supranumit ”Napi”, care conduce clanul Spoitorilor

Conflictul ar fi pornit în timpul unui joc de barbut, după ce cei 2 indivizi ar fi împrumutat cu bani același jucător, acesta fiind principalul motiv de ceartă. Violențele au început în casă, după care s-au mutat în stradă, moment în care ”Emi Pian” a fost înjunghiat în picior – lovitură care i-a și adus moartea.

El a fost dus la Spitalul Municipal din București, dar a murit la 2 ore după ce a ajuns acolo.

”Miercuri dimineață, în jurul orei 03.00, prin apel 112 a fost sesizat un conflict între mai multe persoane, în Sectorul 6. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 20 Poliție, fiind identificate mai multe persoane. Doi bărbați au fost transportați la spital, unul dintre ei, în vârstă de 39 de ani, decedând. Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei”, a transmis Poliția Capitalei.

Clanul Duduianu este unul temut de către cei care au de-a face cu ei în București, în condițiile în care membrii săi au fost implicați în mai multe acțiuni penale de-a lungul timpului: tâlhării, șantaj sau chiar bătăi în plină stradă.

Incendiu în Chitila, la casa unui interlop. Pompierii au intervenit cu 14 autospeciale

Ca o ”coincidență”, marți, la câteva ore după înjunghierea lui Emi Pian, a izbucnit un incendiu la o casă din cartierul Bucureștii Noi – locuință care aparține unuia dintre liderii clanului Spoitorilor, rivalii Duduienilor.

ISU Bucureşti-Ilfov a informat că, la faţa locului, au fost trimise 14 autospeciale de stingere, 2 SMURD, una de descarcerare şi două autoscări.

Sursa menţionată arată că au fost luate măsuri pentru evacuarea imediată a locatarilor din bloc (22 persoane, din care 9 au fost evaluate medical, fără probleme deosebite).

Procurorii cercetează o posibilă legătură între acest incendiu și moartea liderului clanului Duduianu.

Clanul Duduianu ar fi ameninţat doi celebri cântăreţi de manele

La sfârşitul lunii trecute, Duduienii au fost protagoniştii unui alt scandal, fiind acuzaţi de şantaj şi tâlhărie. Mai mulţi interpreţi de manele s-ar fi plâns autorităților judiciare că ar fi căzut pradă acestui temut clan din Capitală.

Cel puțin deocamdată nu se cunoaște oficial identitatea celor doi maneliști care au făcut plângerile, dar potrivit unor surse apropiate anchetei ar fi vorba despre Florin Salam și Nicolae Guță.

Aceștia s-ar fi plâns că ar fi fost invitați la diferite petreceri organizate de cei din clanul Duduienilor, iar acolo banii pe care i-ar fi câștigat de la cei cărora erau puși să le cânte piesele preferate le erau luați cu forța. În alte cazuri, erau puși să cânte fără să fie plătiți, fiind șantajați.