Showbiz

Sarah Dumitrescu, frumusețe rară! Sportiva a publicat o poză cu ea în oglindă, nemachiată!

Fiica Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, s-a afișat complet nemachiată pe rețelele sale de socializare, surprinzând fanii cu felul natural în care arată. La doar 22 de ani, Sarah este o sportivă de succes și o baschetbalistă talentată, iar în noiembrie 2019 a debutat în baschetul de colegiu din America, NCAA, calificându-se la ultimul nivel înaintea ligii profesioniste americane de baschet, WNBA.

Bravo Sarah pentru curaj!

Deși de obicei apare machiată și cu filtre de înfrumusețare, Sarah a renunțat la acestea și a postat imagini și videoclipuri complet naturale, demonstrând că poate arăta bine și fără machiaj. Fiica Anamariei Prodan este foarte mândră de aspectul său și crede că nu este nevoie de filtre sau machiaj pentru a fi frumoasă.

În plus, Sarah Dumitrescu este și studentă la Politehnică în California și locuiește singură în Statele Unite ale Americii, demonstrând că este o persoană puternică și independentă. Mama sa, Anamaria Prodan, este foarte mândră de fiica sa și postează frecvent fotografii cu ea pe rețelele sociale.

blank

blank