Necenzurat, Stiri

Necenzurat! Cum ar fi fost o astfel de lecţie de… anatomie?!

Actorul a vrut o cameră de filmat pe penis, în “Nymphomaniac”! Propunerea l-a şocat până şi pe controversatul regizor, Lars von Trier

e

Propunerea şocantă a venit din partea actorului Shia Laboeuf, care joacă în filmul controversat al lui Lars Von Trier, “Nymphomaniac II”.

Actorul Shia Laboeuf, în vârstă de 27 de ani, a vrut să-şi instaleze o cameră de filmat pe penis, pentru ca publicul să vadă ce se întâmplă în scenele de sex din pelicula “Nymphomaniac II”. I-a propus acest lucru inedit lui Lars Von Trier, regizorul filmului, însă danezul nu a fost de acord, motivând faptul că oricum producţia abundă de astfel de episoade fierbinţi, despre care s-a spus că ar fi… reale.

ed (1)

Filmul Nymphomaniac II, care rulează şi la noi, a făcut mare vâlvă înainte să intre în cinematografe. Şi asta pentru că, în timp ce în alte ţări din Europa, pelicula a putut fi văzută de public, la noi a fost interzisă de CNC într-o primă fază, decizie unică în Europa. La o primă vizionare, CNC clasificase “Nymphomaniac II” la categoria I.M. 18-XXX. Un întreg scandal s-a pornit pe reţelele de socializare, dar şi în presă, şi, în urma acestor presiuni, membrii comisiei de rating s-au văzut nevoiţi să revadă producţia. În urma celei de-a doua vizionări, aceştia au decis să mai dea o şansă peliculei lui Lars von Trier, “Nymphomaniac II”, ratingul rămânând doar I.M. 18. şi astfel filmul putând intra în sălile de cinema din România.

ed (2)

În după-amiaza unei ierni geroase, şarmantul burlac Seligman (Stellan Skarsgaard) o descoperă pe Joe (Charlotte Gainsbourg) bătută şi prăbuşită pe o alee lăturalnică. O ia acasă şi îi îngrijeşte rănile, în timp ce încearcă să afle câte ceva despre viaţa ei. “Nimfomana” Joe îi dezvăluie complicata poveste a existenţei ei, chinuite de lupta cu dependenţa de sex.