Life, Stiri

Nativa din Leu profită astăzi de orice ocazie

Horoscopul de duminică

leu_87729200

 Nativa din Leu profită de toate ocaziile. Citeşte previziunile astrelor pentru această duminică şi află ce ţi-au pregătit în materie de sănătate, dragoste sau bani.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Poti sa spui ca toate eforturile pe care le-ai depus incep sa dea roade. Este una dintre acele zile în care te simti sigur pe tine. Asa ca mergi pe acelasi drum şi bucara-te de rezultate.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Latura ta artistica este foarte activa azi. De aceea, este bine sa fructifici toate sansele care iti apar. Este un moment prea bun pentru a-l lasa sa-ti scape.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Ai ramas fara energie si ai nevoie sa-ti fortezi limitele. Este un moment perfect pentru a obtine ajutor, dar si pentru a mai taia niste sarcini de pe lista.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Azi este o zi perfecta pentru a finaliza anumite sarcini, in special pe cele de la munca sau pe cele de acasa. Si incerci sa-i convingi si pe cei din jurul tau ca aveti nevoie de o curatenie generala.

Leu (22 iulie – 22 august)

Te vei simti foarte lacom azi si vei ramane surprins de dorinta ta de a “lua” absolut tot ce-ti cade in mana. Nu este un lucru rau, mai ales daca stii sa profiti de anumite ocazii.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Vei constata ca energia ta pozitiva te indruma catre un drum plin de posibilitati. Asa ca incearca sa nu pierzi nicio ocazie pe care viata ti-o ofera.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Incearca sa nu te incarci foarte mult azi si sa te mai eliberezi de sarcini, daca este posibil. Lucrurile ar trebui sa devina mai simple, iar tu vei face niste progrese reale.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Este nevoie sa te adaptezi unor noi situatii, care de cele mai multe ori sunt simple pentru tine, dar nu si azi. Vestea buna este ca treci printr-o perioada de tranzitie, ceea ce inseamna ca o sa-ti fie bine iar.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Astazi pentru tine este vorba numai despre responsabilitati. Si chiar daca la inceput nu este foarte multumit de aceasta situatie, dupa un timp vei incepe sa te simti bine si “eliberat” de anumite sarcini.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Ziua de azi este perfecta pentru intalniri, petreceri si voie buna. Asa ca pregateste-te sa te simti bine si sa-ti faci prieteni noi.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vei trece printr-o serie de schimbări, care nu se vor termina cu bine. Problema ta este ca te-ai blocat intr-un anumit punct şi nu mai poti trece peste acest obstacol.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Astazi simti nevoia sa te exprimi prin scris, in special daca treci printr-o perioadă mai dificila din punct de vedere sentimental. Ai nevoie de un sprijin, iar scrisul te poate ajuta.