Mărturia șocantă! A unui bărbat, victima polițistilor de la Secția 19 spune că un agent a urinat pe el
Actualitate, Featured

Mărturia șocantă! A unui bărbat, victima polițistilor de la Secția 19 spune că un agent a urinat pe el

Mărturia unia dintre victimele care au fost torturate de cei 9 polițiști din București care le-au reproșat că nu poartă mască a venit cu mărturie incredibilă.

Mărturia cutremurătoare a victimei poliţiştilor din Bucureşti. Bărbatul a povestit clipele de groază prin care a trecut şi modul în care a fost sechestrat, dus pe câmp şi lovit fără milă.

Mărturia cutremurătoare a victimei poliţiştilor din Bucureşti: M-au băgat în dubă şi mi-au dat cu spray paralizant. M-au dus pe câmp, descălţat şi m-au lovit cu bastonul!

„Un poliţist mai în vârstă a început să înjure, au sărit pe mine, nu s-au legitimat, nu m-au legitimat. M-au băgat în dubă, au pulverizat spray paralizant şi ne-au închis acolo. Am întrebat în maşină unde mă duc, nimeni nu vorbea. M-am trezit pe câmp, m-au dat jos din maşină, încătuşat, cu mâinile la spate. Am fost lovit cu pumnii la coaste, am fost trântit la pământ şi m-au lovit cu bastonul peste partea dorsală. M-au înjurat şi m-au băgat în dubă. M-au luat cu japca. Vânătăile erau de la loviturile lor. Mi-au scoa adidaşii şi ne-au aplicat apoi lovituri pe tălpi.”, a spus una dintre victimele poliţiştilor.

Procurorii arată că polițiștii au luat una din cele două persoane și au dus-o pe un câmp în afara orașului, unde au bătut-o și umilit-o.

„În aceste împrejurări, în scopul pedepsirii persoanei vătămate G.M.I. pentru reproșurile adresate, 7 dintre inculpaţi având asupra lor armamentul din dotare au lipsit-o în mod ilegal de libertate, încătuşând-o şi transportând-o împotriva voinței sale pe un teren viran situat la periferia mun. București, sectorul 4, unde 5 dintre aceştia au exercitat pentru aproximativ 30 de minute violențe fizice asupra victimei, aplicându-i lovituri repetate cu corpuri contondente în zona superioară a corpului, a capului, a membrelor superioare și inferioare, dar și în zona degetelor mâinilor și a tălpilor. Totodată, unul dintre inculpaţi a supus persoana vătămată unor tratamente degradante.

În tot acest timp, ceilalţi doi agenţi de poliţie au asistat în mod pasiv la violenţele exercitate asupra persoanei vătămate.

După exercitarea actelor de violenţă, victima a fost abandonată pe respectivul teren viran”, se arată în comunicatul Parchetului.