Showbiz

Loredana, dezvăluirea anului! A recunoscut că nu are operații estetice!

Ce se ascunde în spatele transformării spectaculoase a Loredanei Groza? Solista de 51 de ani a negat încă o dată că ar fi apelat la bisturiu pentru a-și îmbunătăți look-ul, dar mulți sunt sceptici în privința afirmației sale.

Secretul Loredanei este dieta!

Cu toate acestea, Loredana a dezvăluit secretul frumuseții sale de invidiat și a arătat că totul este legat de îngrijirea zilnică, sport, alimentația sănătoasă, gândurile pozitive și meditație. Este incredibil cum aceste elemente simple pot duce la o transformare atât de remarcabilă.

”Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme, dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow. Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăți bine, nu e chiar ușor”, a povestit Loredana la un post tv.

Fanii nu se pot abține să comenteze aparițiile vedetei și să își exprime admirația față de aspectul său fizic. Este clar că Loredana Groza rămâne o sursă de inspirație pentru toți cei care vor să arate bine și să se simtă bine în propria piele.

„E la fel ca mama, așa are constituția fizică”

Tatăl ei, Vasile Groza a precizat și el că fiica sa, care arată extrem de bine la vârsta sa, nu are nicio operație estetică:

„Loredana nu are nicio operație estetică. Dar asa e lumea, vorbește, nu ne deranjează ce se spune. Ea așa are constituția fizică, e la fel ca mama mea. A murit la 83 de ani, dar arăta mult mai tânără. Doamne ferește, când le vezi pe unele cu asemenea sâni. Loredana are tot ce trebuie pentru un om frumos și talentat. Nu a alergat după așa ceva. Voce i-a dat Dumnezeu. Dar unele femei sunt invidioase. Dar dacă doi spun de rău, iar ceilalți de bine, e o balanță care atârnă în favoarea binelui”.

Citește și  Bătrânii rockeri din România se ceartă la tribunal
blank