Actualitate

Iubita lui Sorin Oprescu, în pragul evacuării din vila din Primăverii. Cum încearcă Adriana Nica să-și păstreze locuința

Adriana Nica nu este dispusă să renunțe cu una cu două la locuința din Primăverii. Pe de altă parte nici autoritățile statului nu par dispuse să se dea bătute, așa că au deschis un dosar de evacuare în ceea ce o privește și iată că imediat după Moș Niculae, Nica află dacă va fi evacuată, ca la carte.

Magistrații Judecătoriei Sectorului 1 au stabilit data de 7 decembrie pentru a se pronunța pe speță. Între timp, Nica a deschis mai multe procese și împotriva Ministerului de Finanțe și împotriva Agenției Naționale de Administrare Fiscală în care încearcă să recupereze faimoasa vilă. Chiar a făcut și o contestație la executare în fața magistraților Curții de Apel București.

Adriana Nica, „o concubină costisitoare”? În Acest proces, Nica a făcut afirmații șocante la adresa judecătorilor care au pronunțat decizia de confiscare a casei, plângându-se că magistrații s-au referit la ea, cu celebra expresie ”o concubină costisitoare”, făcând referire la banii pe care Sorin Oprescu i-ar fi folosit pentru a-i satisface acesteia nevoile financiare. ”Doamna Nica Adriana, concubina domnului Oprescu Sorin de peste 10 ani, este medic anestezist, fost director al Spitalului Universitare de Urgență București și cadru didactic la UMF. Prezentarea ca un fel de prostituată de lux este injurioasă și indică un derapaj grav de la păstrarea imparțialității completului de judecată”, a arătat Adriana Nica, prin avocatul ei. Curtea de Apel București a respins contestația în anulare pe care iubita lui Sorin Oprescu, a formulat-o în procesul în care fostul primar a fost condamnat la 11 ani și 8 luni de închisoare pentru luare de mită. Nica a fost intimat în acest dosar care s-a finalizat cu o confiscare extinsă asupra unui imobil pe care femeia îl cumpărase în cartierul Primăverii, despre care au existat indicii că ar fi fost achiziționat din banii dobândiți ilegal de Oprescu.
Adriana, „o concubină costisitoare”?

În Acest proces, Adriana Nica a făcut afirmații șocante la adresa judecătorilor care au pronunțat decizia de confiscare a casei, plângându-se că magistrații s-au referit la ea, cu celebra expresie ”o concubină costisitoare”, făcând referire la banii pe care Sorin Oprescu i-ar fi folosit pentru a-i satisface acesteia nevoile financiare. ”Doamna Nica, concubina domnului Oprescu Sorin de peste 10 ani, este medic anestezist, fost director al Spitalului Universitare de Urgență București și cadru didactic la UMF. Prezentarea ca un fel de prostituată de lux este injurioasă și indică un derapaj grav de la păstrarea imparțialității completului de judecată”, a arătat Nica, prin avocatul ei. Curtea de Apel București a respins contestația în anulare pe care iubita lui Sorin Oprescu, a formulat-o în procesul în care fostul primar a fost condamnat la 11 ani și 8 luni de închisoare pentru luare de mită. Nica a fost intimat în acest dosar care s-a finalizat cu o confiscare extinsă asupra unui imobil pe care femeia îl cumpărase în cartierul Primăverii, despre care au existat indicii că ar fi fost achiziționat din banii dobândiți ilegal de Oprescu.

blank

blank
blank