Scărlătescu dă din casă. Ce va face bucătarul-șomer
Showbiz

Iubita lui Cătălin Scărlătescu dă din casă. Ce va face bucătarul-șomer

Sezonul 12 al emisiunii „Chefi la cuțite” a marcat ultima apariție a faimoșilor bucătari, chef Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Actrița Doina Teodoru, partenera de viață a celui din urmă, a dezvăluit că a fost uluită de evenimentele petrecute în culisele postului de televiziune Antena 1.

Doina Teodoru este partenera de viață a celebrului chef Cătălin Scărlătescu de mai mult timp și a subliniat că îl va sprijini în orice direcție va alege.

Ea, la rândul său este implicată într-un proiect la Antena 1, a asigurat că Scărlătescu va face parte din alte proiecte pe care le dezvoltă.

Doina Teodoru nu știa despre ce se întâmpla la Chefi la cuțite

Cei trei șefi au fost dați afară de la Antena 1 după ce au refuzat să participe la filmările pentru un nou sezon din cunoscutul show de gătit. Potrivit informațiilor, cei trei ar fi invocat faptul că sunt prea obosiți.

„Eu, personal, nu pot să vă spun nimic. Va trebui să vorbiți cu Cătălin sau cu ceilalți doi chefi: ori cu Florin, ori cu Sorin. E bucătăria lor acolo, asta-i clar. Nu am știut nimic. Am fost informată după: «Vezi că se întâmplă lucrurile astea». «Ok, îmi pare rău. Ce să zic? Sunt alături de tine, orice s-ar întâmpla, cum e și normal».

Şi eu am aflat odată cu toată lumea. Ce să zic? Cu siguranță va fi văzut în continuare, în restul proiectelor pe care le face”, a declarat Doina Teodoru pentru ego.ro.

Doina Teodoru, care a cucerit inimile publicului la iUmor, e mai mică cu 17 ani față de renumitul bucătar, însă acest aspect nu a avut nicio relevanță pentru relația lor.

Scărlătescu dă din casă. Ce va face bucătarul-șomer

Mona Segal, surprinsă și ea de deciziile celor trei chefi

Producătoarea emisiunii „Chefi la Cuțite” a fost surprinsă de decizia celor trei jurați, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea, de a părăsi emisiunea.

Mona Segall a dezvăluit că nu se aștepta la plecarea juraților. Mai ales că a fost anunțată cu mai puțin de o lună înainte de începerea filmărilor pentru sezonul 13 al show-ului culinar.

„Spre marea mea surprindere, cu mai puțin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei sunt prea obosiți ca să mai continue acest proiect. Lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată.

Știu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îți trebuie ca să îl duci la capăt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou. Dar mai știu că eu am avut alături nu doar trei personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci trei oameni profesioniști, care după atâția ani înțeleg televiziune.

Înțeleg și știu ce presupune pregătirea acestui format. Știu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni și nu pot fi remediate într-o lună de zile”, a declarat producătoarea.

Doina Teodoru, actriță în serialul „Camera 609” de pe Antena 1

Citește și  Cătălin Scărlatescu nu se aştepta la asta! Doina Teodoru, adevărul despre relaţia lor: Se termină cu…

Doina Teodoru, interpretează un rol în serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” alături de Lucian Ionescu.

Personajul său este Adina Balti, sora protagonistei Eva, o tânără care s-a căsătorit și a devenit mamă la vârsta de doar 19 ani.

Pentru a susține financiar familia, a acceptat numeroase slujbe temporare. În final a ajuns la capătul răbdării când a descoperit aventura soțului său cu o altă femeie.

Decizia de a se muta la mama ei și de a cere divorț a fost una dificilă, mai ales că Adina păstrează încă sentimente pentru bărbatul care i-a dăruit un copil.

„M-am îndrăgostit de Adina de la prima lectură. Încă de la casting mi-am dat seama că am de-a face cu un personaj colorat. E un contrast foarte frumos între ce este și ce vrea să pară.

La prima mână, ai spune că este un personaj de comedie. Dar forând mai adânc, observi că există foarte multe straturi acolo. Adina e fiică, soră, mamă și soție”, a spus actrița despre rol.

blank