O femeie
Actualitate

In ziua de Crăciun, O femeie a ars de vie, iar o familie a rămas pe drumuri

Misiuni dramatice în prima zi de Crăciun. În Vaslui, o femeie prinsă într-un incendiu devastator nu a mai putut fi salvată și a murit arsă de vie. În Prahova patru oameni intoxicați de la un boiler defect au ajuns la spital, iar în Alba un tânăr de 24 de ani care a făcut atac cerebral a fost salvat cu șenilata.

Incendiu puternic urmat de o explozie la o casă din localitatea Gura Bustei, județul Vaslui. O femeie de 65 de ani a murit arsă de vie după ce a rămas blocată în camera sa. Soțul ei în vârstă de 66 de ani a încercat să o salveze, dar a fost și el rănit și a ajuns la spital.

În casă era și o altă persoană tânără, cu handicap, care a fost evacuată în condiții de siguranță. Dezastrul s-a întâmplat când femeia se pregătea să întâmpine colindătorii, iar pompierii au izbucnit în lacrimi când au văzut tragedia. Incendiul ar fi pornit de la o aerotermă aflată în mansarda de lemn a casei.

În Prahova patru oameni au ajuns la spital după ce s-au intoxicat din cauza unui boiler defect. Doi dintre ei au fost găsiți inconștienți de salvatori. Aceștia au primit oxigen la fața locului și și-au revenit

Intervenție de salvare dramatică în Munții Apuseni după ce un tânăr de 24 de ani a făcut atac cerebral. Salvatorii au intervenit cu șenilata pentru că drumul spre satul Negrești era blocat din cauza zăpezii. Norocul tânărului a fost un pompier aflat în timpul liber care se afla în zonă. Bărbatul l-a urcat pe tânăr într-o mașină de teren și au pornit în întâmpinarea salvatorilor aflați pe șenilată. Pacientul a fost predat conștient echipajului SMURD și apoi transportat la spital.