Anamaria Prodan
Showbiz

În ce relații a rămas Anamaria Prodan cu Dan Alexa. „Să fie bine pentru mine şi familia mea”

Anamaria Prodan a avut mai multe episoade de violență, unele dintre ele încheiate cum nu se poate mai prost. Totuși, pentru una dintre aceste ieșiri nervoase a scăpat foarte ieftin.

Dan Alexa este în continuare impresariat de Anamaria Prodan în ciuda incidentului petrecut în urmă cu trei ani, la Giurgiu. Palma încasată de Alexa a reprezentat un moment care nu a mai fost văzut până atunci în fotbalul din țara noastră. Tehnicianul încearcă să revină să antreneze la o echipă din prima ligă a României. „Chirurgul” este sub contract cu FC Brașov, formație din liga secundă, din vara anului 2022.

Alexa a încercat să treacă peste palma pe care impresara i-a dat-o după un meci al Astrei. Cei doi au avut o relație de colaborare bună până când s-a produs acest incident. Anamaria Prodan a povestit în urmă cu mai mulți ani că antrenorul o vizita chiar la ea acasă. „Tu acum te-ai gândit să fii gelos (n.r. – Laurenţiu Reghecampf)? Dan Alexa vine la noi în casă, mâncăm împreună, bem împreună”, a declarat impresara. Colaborarea lor a luat o altă turnură în ultimii trei ani. Alexa a spus cum s-a înțeles cu Prodan din 2019 încoace.

Care este relația dintre Dan Alexa și Anamaria Prodan

Dan Alexa a mărturisit că nu s-a simțit bine după ceea ce s-a întâmplat la Giurgiu și că a fost deranjat de ceea ce a spus lumea despre el. Antrenorul a continuat prin a spune că acum se felicită că nu a reacționat violent în acel moment. „Mă atacau toţi, «băi, te-a lovit, a dat Prodanca în tine!» a fost o nebunie un timp”, a spus Alexa. Tehnicianul a fost afectat o perioadă mai lungă de timp de ceea ce credeau alte persoane din lumea fotbalului și nu numai în legătură cu el.

„Nu mi s-a părut deloc corect. Eram, totuşi, un antrenor pe val, tânăr, cu trei promovări la activ, cu perspective interesante, iar lumea mă judeca strict după acel moment cu Ana. Asta chiar m-a deranjat. Dar ce pot să mai schimb?” a mai spus Alexa. Antenorul a adăugat că în ultimii trei ani a vorbit maxim de cinci ori cu impresara. „Dacă se întâmplă vreodată să-mi găsească o echipă, să fie bine pentru mine şi familia mea, n-am nicio problemă să colaborăm. Pe meserie, Ana e foarte bună, nu-i poţi lua meritele a declarat Dan Alexa” pentru Playsport.

blank