Delia
Showbiz

Gafă uriașă făcută de Delia, în Giulești, în fața a zeci de mii de rapidiști. Cum s-a îmbrăcat cântăreața și de ce au huiduit-o suporterii

Duminică, echipa Rapid a sărbătorit o realizare impresionantă – 100 de ani de la înființare. Mii de suporteri entuziaști au participat la o serie de evenimente speciale organizate pe parcursul zilei la Stadionul Giulești, pentru a marca această ocazie deosebită. Pe scenă a urcat Delia, însă apariția ei a stârnit mai multe critici.

Sărbătoarea centenarului a început de la primele ore ale dimineții, la ora 10.00, când a fost deschis Street Food Festival în fața arenei. Pe Calea Giulești, care a fost transformată în zonă pietonală între Podul Grant și Strada 9 Mai, fanii rapidiști s-au bucurat de o varietate de activități recreative, spectacole, muzică live și food truck-uri.

Apariția Deliei pe scenă a adus critici din partea fanilor rapidiști

Seara, mai mulți artiști de top, printre care Connect-R, Horia Brenciu, Delia, Damian Drăghici Brothers, Rappa și Teodora Dinu, au susținut concerte incendiare. Pe pagina de YouTube a giuleștenilor au apărut numeroase comentarii, iar un subiect de discuție a fost Delia, acuzată că ar fi fană a echipei FCSB.

Fanii Rapidului au adus aminte de o postare a artistei Delia din acum 10 ani, în care aceasta îi susținea pe jucătorii echipei lui Laurențiu Reghecampf în meciul cu Chelsea din optimile Europa League, scor 1-0. În acel moment, Delia a exclamat cu entuziasm „Hai, Steaua!”. Gestul său a fost păstrat în memoria fanilor Rapidului, care nu l-au uitat de atunci.

„Să cânte o melodie pentru rapidiști, să o aud că zice: Hai Rapid!”, „Nu prea are treabă cu Rapid”, „Ce să cânte, că a venit îmbrăcată în roș-albastru, să plece”, „Să cânte o melodie pro Rapid și o iertăm”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Pe scena, prestația Deliei a schimbat percepția fanilor prezenți în stadion. Ea a început cu entuziasm să scandeze „Suntem peste tot…”, iar cei 8.500 de spectatori au cântat versurile din imnul Rapidului cu aceeași pasiune.

Cu ocazia împlinirii a 100 de ani de existență a clubului Rapid, s-a desfășurat un eveniment special pe stadionul din Giulești.

Diana Șucu, prezentă la fiecare meci de pe teren propriu al Rapidului, nu a putut lipsi de la sărbătoarea centenarului. În calitate de soție a conducătorului clubului, ea a postat un mesaj pe rețelele sociale și a ales să poarte o rochie în culorile tradiționale ale echipei, alb-vișiniu. „La mulți ani, Rapid”, a scris ea, potrivit sport.ro.

blank