International, Stiri

Fostul fotomodel a luat-o pe urmele lui Ronaldo

Sam Fraiers, dietă fără carbohidraţi şi cu 500 de abdomene pe zi

sam-fraiers1

Nu a fost nevoită niciodată să-şi facă probleme pentru silueta ei, însă în ultimul timp a început să strângă critici la abdomenului „tot mai puţin lucrat” şi a decis să ia măsuri înainte de perioada sărbătorilor, când oricum se aşteaptă să pună câteva kilograme.

Devenită cunoscută în Marea Britanie iniţial ca fotomodel, iar ulterior ca vedetă a reality show-ului The Only Way Is Essex (TOWIE), care în 2011 cucerea un premiu BAFTA, Sam Fraiers e acum o prezenţă constantă în tabloidele din Anglia, iar ultimele poze postate de blondă pe reţelele de socializare au fost intens discutate de fanii ei.

sam2

Aceasta a slăbit câteva kilograme bune şi a postat pe net poze care demonstrează că are în continuare o „talie de viespe”, dezvăluind şi câteva din secretele sale.

Aceasta explicat că a obţinut rezultate în doar 9 zile după ce a făcut sport în fiecare zi şi a renunţat în totalitate la alcool şi carbohidraţi. Iar prietenii blondei susţin că nimic nu o poate opri să îşi ducă antrenamentele la capăt.

„E determinată să arate perfect în bikini. Munceşte din greu pentru asta şi e încântată de rezultate. Până şi când a fost în vacanţă, în Dubai, a făcut câte 500 de abdomene pe zi.

În plus, se pregăteşte de trei ori pe săptămână şi cu un antrenor personal, care pune accentul pe cardio şi pe exerciţiile cu greutăţi”, povesteşte un amic al lui Sam Fraiers. Ca o comparaţie, Cristiano Ronaldo, considerat de mulţi cel mai „lucrat” fotbalist din lume se mândrea în trecut că face 3.000 de abdomene pe zi.

blank