Interviu, Stiri

Florin Călinescu: “Mă mai strigă unii Tanti Florica!”

Actorul revine în rolul lui Tanti Florica, mulţumit că totul a decurs bine la filmări: “Când ai toată familia în jurul tău lucrurile astea sunt suportabile”.

 unu

 Florin Călinescu intră din nou în hainele lui Tanti Florica, în sitcomul cu acelaşi nume difuzat de PRO TV. Cel de-al doilea sezon debutează miercuri, 2 octombrie, de la 21.30. Florin Călinescu a povestit despre filmările la cel de-al doilea sezon într-un scurt interviu acordat protvmagazin.ro

 – Cum au decurs filmările la cel de-al doilea sezon al sitcomului?

Cum le-am programat.

– A fost mai uşor de filmat al doilea sezon?

Nu ştiu să vă spun acest lucru pentru că, de obicei, nu fac astfel de comparaţii. Când te hotărăşti să faci meseria asta la 20 de ani, o faci cu mare plăcere, o faci uşor. Nu mi se pare nimic greu în meseria asta.

doi

– Din ce ştiti dvs., care au fost reacţiile telespectatorilor?

Au fost bune. Da, mă mai strigă unii Tanti Florica şi le şi răspund, bineînţeles. M-am tot plimbat şi am văzut câteva semne, începând cu copii de 7 ani până la “colege” de personaj.

– Care sunt noutăţile noului sezon?

În al doilea sezon, nou este că suntem sănătoşi cu toţii şi ne-am bucurat fiind mai bine asezaţi în personaje, având o libertate absolută în ceea ce priveşte scenariul pentru că l-am scris noi cap coadă. În primul sezon, am fost puţin mai crispate, dar acum suntem stăpâni pe propriile destine şi în meseria asta când ai o libertate absolută te desfăşori în voie şi asta îţi dă o stare bună. Fiind scenariul nostru, dacă lipseşte ceva adăugăm, adaptăm, schimbăm, şi asta e o chestiune cu adevărat creativă.

trei

– Cum se mai descurcă tanti Florica, cu întreţinerea, taxele…, pe criza asta?

Când ai toată familia în jurul tău lucrurile astea sunt suportabile.

– Anul trecut, ne promiteaţi dezvăluiri şi despre alte proiecte de televiziune. S-a concretizat ceva?

Suntem în apropiere.

– A început şi stagiunea. O să vă vedem în vreo piesă în această toamnă?

O să ne vedem în “Sex on the bici” pe care o continuăm pentru că publicul umple sala şi ne vom vedea şi în “D-ale carnavalului” (ambele sunt spectacole care se joacă la Teatrul Mic – n. red).