Actualitate

Familia lui George Alexandru îi roagă pe amatorii de senzații tari să se abțină

Teatrului Nottara şi familia actorului George Alexandru au dau un comunicat de presă pentru a lămuri câteva lucruri în privința morții marelui actor. George Alexandru a murit vineri după ce a pierdut lupta cu o boală cumplită. Acesta va fi înmormântat luni, la Cimitirul Ghencea 3 Militari din Bucureşti.
În comunicatul dat publicității, familia îi roagă pe “toţi amatorii de senzaţii tari” să se abţină “de la comentarii neadevărate”.

george-alexandru-465x390 (1)
Comunicatul a fost publicat și pe site-ul Teatrului Nottara şi familia actorului George Alexandru au dezmințit zvonurile conform cărora ar fi fost vorba de o moarte suspecta în cazul marelui actor. “Discreţia familiei şi respectul teatrului pentru dorinţa lui George Alexandru de a nu vorbi despre suferinţa sa ne împiedică să dăm detalii asupra bolii care
l-a învins”.

În comunicat, Teatrul Nottara şi familia lui George Alexandru au mulțumit tuturor celor care au vorbit în termeni decenţi şi oneşti “despre tragedia comună prin care trecem, pierzând încă un nume de prim rang al culturii române”. Mai mult, aceștia au mulțumit și medicilor care su făcut tot ce le-a stat în putere pentru a-l ține pe actor în viață. “Nu există nici o îndoială că toate strădaniile medicilor au fost dublate de profesionalism şi devotament până în ultima clipă. Din păcate, însă, chiar şi marii actori se sting. Adesea, prea devreme şi de neînţeles”.