Politic

ELTON JOHN VREA SA-I PUNA MANA PE POPONET LUI VLADIMIR PUTIN!

elton-johnElton John se afla in Ucraina, dar vrea sa treaca granita, sa vorbeasca un picut cu liderul rus Vladimir Putin. Despre ce credeti? Bineinteles, despre problema homosexualilor. Poate ii si pune mana pe poponet, sa vada si tarul Putin cum este, cine stie?

„Mi-ar placea sa il cunosc. Probabil ca acest lucru nu se va intampla. Probabil ar rade de mine odata ce usa biroului s-ar deschide si ar spune ca sunt un idiot, dar macar as avea constiinta impacata ca am incercat!”, a declarat cantaretul.

In acest context, artistul l-a acuzat pe Putin ca spune ”lucruri prostești” despre persoanele gay și ca atitudinea lui este ”ridicola” si bazata pe prejudecati.

Un raport al Human Rights Watch de anul trecut a aratat ca Rusia nu a reusit sa previna atacurile homofobe si nici sa ii cerceteze pe cei care i-au atacat pe membrii acestei comunitati.

Rusia a promulgat o lege, in iunie 2013, care prevede ca indivizii pot fi trimisi in judecata daca ”promoveaza comportamentul homosexual printre minori”. Sir Elton John a criticat legea, dar si comentariile lui Putin, care sugera ca persoanele gay au drept ”tinta” copiii.

blank
blank