Showbiz

Ce sancțiuni primește Cristian pentru reacția agresivă. Simona Gherghe a făcut anunțul

Cristian a primit două sancțiuni. Simona Gherghe a anunțat cum va fi pedepsit concurentul Mireasa, după ce a avut o reacție agresivă.

Cristian a aflat ce sancțiune primește pentru reacția agresivă pe care a avut-o după ce Valentin i-a dat Antoniei lucrurile pe care le-a primit de la susținătorii ei pe vremea când erau împreună.

Cristian: Eu, dar și Antonia, că suntem amândoi, o să-i evităm. Chiar dacă suntem nevoiți să mâncăm la aceeași masa eu o să-mi iau mâncărica și mă duc să mănânc oriunde. Asta e cel mai indicat. Altă variantă nu există.

Valentin: Am încercat de N ori să-l evit. De foarte multe ori îl evit în casă. Eu o să stau departe de el, cum a stat și până acum.

Simona Gherghe a anunțat sancțiunea pentru Cristian

„Cristian, nu putem să trecem peste ieșirea ta. Prin urmare vei intra în cursa de eliminare de mâine. Mâine vei intra în cursa de eliminare cu un concurent care va fi votat. Cursa de eliminare pentru săptămâna viitoare. Pentru tine și pentru Antonia vor fi uși închise până sâmbătă”, a spus Simona Gherghe.

„Și pentru domnul? Pentru că a instigat, a provocat”, a întrebat Cristian.

„Mie nu mi se pare că a insigat”, a spus Simona Gherghe, precizând că sancțunea este strict pentru reașcția agresivă a lui Cristian.

„Mulțumim, este a noastră. O duc și pe asta. A fost un conflict care a pornit de ceva timp”.

blank