Actualitate

Diana Krall, revine la Bucuresti!

Maine, de la ora 20:00, va puteti bucura de un concert de jazz, alaturi de Diana Krall!

diana-krall-glad-rag-doll

Dupa concertul din 2009, unde atmosfera a fost senzuala si emotionanta, Diana Krall revine la Bucuresti! De aceasta data, ne ofera ocazia sa patrundem in atmosfera de vodevil dulce-amar al celui de-al unsprezecelea album de studio al sau, „Glad Rag Doll”, lansat in octombrie 2013.

Pianista si cantareata Diana Krall-numita de revista Billboard cel de-al doilea artist jazz al deceniului 2000-2009, dupa Norah Jones, ne va recrea ambianta unui vechi bar de jazz. Ajutata de pian si de cativa instrumentisti va interpreta melodiile ei leitmotiv: „Peel me a grape”, „The look of love”, „Cry me a river”, „Walk on by”, „A case of you”, „Fly me to the moon” astfel incat sa sune la fel de misterios ca pe album.

Accesul in sala se va face de la ora 19:00, iar concertul incepe de la ora 20:00. Biletele inca sunt disponibile in reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, Librariile Humanitas si Librariile Carturesti), la preturi curprinse intre 450 si 100 RON, in functie de apropierea de scena.

Daca nu v-ati facut inca planuri pentru maine seara, dar doriti sa va relaxati, mergeti la Sala Palatului, pentru a va bucura de un spectacol impresiionant de muzica jazz!

 

Claudia-Elena Ignat

 

blank