Actualitate

Cum a apărut Gigi Becali la înmormântarea lui Cornel Patrichi

Gigi Becali s-a ocupat personal ca bunul său prieten, Cornel Patrichi să aibă parte de înmormântare cum se cuvine. Milionarul s-a oferit să dea familiei coregrafului un loc de veci si a tinut sa fie prezent la ultimul drum al prietenului sau.

Becali şi-a făcut apariţia la cimitir la bordul unui Mercedes-Maybach S500, avandu-l la volan pe Ionut Lutu, actualmente mâna dreaptă a afaceristului. În momentul când a coborât din maşină, Gigi a atras toate privirile fiind îmbrăcat într-un costum de culoare visinie produs de o celebra casa de moda din Marea Britanie al cărui preţ sare de 5.000 de euro. Mai mult, afaceristul a comandat ca nasturii să fie suflati cu aur.
Gigi Becali s-a afişat cu un ceas marca Zegg & Cerlati a cărui valoare este de 60.000 de euro. Ceasul pe care-l poarta Gigi este realizat din aur masiv, pe coronament are incrustate safire, iar patronul Stelei l-a achizitionat cu ceva timp in urma, de la Monte Carlo.
Gigi Becali este un impatimit al ceasurilor si are atat de multe incat la un moment dat s-a gandit sa-si deschida un magazin de lux. Pe vremea cand facea politica, Gigi a scris in declaratia de avere ca poseda o colectie de ceasuri de 250.000 de euro.

blank
blank