Actualitate

Cristian Boureanu, batut de bucatarii unui restaurant din Mamaia! Scandal urias!

Cristian Boureanu, renumit pentru temperamentul sau coleric, a fost implicat  intr-un scandal monstru weekendul trecut la mare. Nemultumit de mancarea pe care a primit-o la un restaurant, politicianul s-a dus sa le faca scandal bucatarilor. vedete-boureanu-CCP_6468_4c7e326417

Ametit de cateva pahare de vin, martorii spun ca Boureanu i-ar fi jignit pe bucatari, asa ca acestia nu au stat cu mainile in san si i-au aplicat politicianului o pedeapsa. Potrivit unor martori, in schimbul vorbelor urate, Cristi Boureanu a primit cativa pumni. Dupa intreg scandalul, acesta si iubita lui au parasit locatia.
 
Despre Boureanu au mai circulat zvonuri ca ar avea iesiri necontrolate chiar si fata de persoanele apropiate. In perioada mariajului sau cu fotomodelul Valentina Pelinel, de care a divortat in urma cu doi ani, se auzea adesea ca politicianul avea un comportament agresiv. Una dintre aceste scene s-ar fi petrecut pe o partie din strainatate unde insa cei doi (pe atunci) soti erau insotiti de multi alti prieteni romani care, ulterior, au relatat scena.
blank
blank