Cristian Boureanu încasează lovitură dupa lovitura. Magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 au respins, recent, cererea prin care Boureanu încerca să blocheze executarea silită declanşată de o instituţie bancară la care fostul politician are datorii uriaşe, informează România Tv. De altfel, o altă bancă i-a scos la licitaţie, în urmă cu câţiva ani, patru terenuri din sectorul 3 pentru nişte datorii de aproape două milioane de euro.

Dupa ce a fost batut de un agent al politiei rutiere si a fost retinut pentru 30 de zile, iata că acum fostul deputat ar putea fi din nou executat silit.

Totul se intampla din cauza datoriilor uriase pe care fostul politician le are la o banca. Magistratii Judecatoriei Sectorului 1 au respins cererea prin care Boureanu incerca sa blocheze executarea silita, iar acum banca ar putea scoate la vanzare toate bunurile detinute de acesta pentru recuperarea prejudiciului.

In urma cu cativa ani, Cristian Boureanu a fost executat silit de o alta banca. Atunci el a ramas fara 4 terenuri , in suprafata totala de 23.500 de metri patrati, pentru niste datorii de aproximativ 2 milioane de euro.