Showbiz, Stiri

Celebra blondă a fost la un pas să fie răpită din parcarea unui club şi violată

Trei bărbaţi beţi şi violenţi erau să-i facă felul Simonei Traşcă

64650_simona_trasca_vrea_relatie_catalin_botezatu

Celebritatea atrage, dupa sine, si dezavantaje, iar Simona Trasca a resimtit din plin acest lucru, in urma cu o saptamana. Aflata intr-un club, blonda a fost sicanata toata noaptea de un grup de barbati aflati la o masa alaturata. La plecare, au urmarit-o in parcarea clubului si au amenintat-o cu violul, dar spre norocul Simonei au intervenit bodyguarzii.

Simona Trasca a patit-o intr-un club din Bucuresti, unde ocazional lucrează blonda. O seara aparent linistita s-a transformat intr-un cosmar, trei barbati reusind atat sa o enerveze, dar si sa bage spaima in ea.

Aflati la o masa alaturata, acestia i-au facut avansuri si i-au adresat cuvinte nu tocmai ortodoxe toata noaptea, insa Simona i-a rasplatit cu o indiferenta care se pare ca i-a calcat pe nervi pe barbatii pusi pe harta si ametiti de aburii de alcool.

media_137952277713390400

Iar povestea nu avea sa se incheie nici pe departe in momentul in care blonda a parasit discoteca. Si, desi a plecat insotita de un baiat, Pamela de Romania n-a scapat de insistentele baietilor, care au urmarit-o pana in parcare. Aici acestia s-au dovedit a fi extrem de agresivi si au amenintat-o pe Simona cu violul.

“Nu se poate ca asa ceva sa ti se intample in inima Bucurestiului. Simona s-a speriat foarte tare. Norocul ei ca au intervenit bodyguarzii clubului. Cei trei amenintasera ca-l vor bate pe baiatul care era cu ea, iar pe Simona – ca o asteapta un viol. De atunci, Simona nu mai pleaca din club decat insotita de bodyguarzi, pana ajunge la masina sau la taxi”, a povestit o sursa din anturajul blondei.

Simona a confirmat incidentul, dar nu a vrut să ofere detalii suplimentare. (I.G.)