Showbiz, Stiri

Cele mai bune filme ale actriței Scarlett Johansson

Cele-mai-bune-filme-ale-actritei-Scarlett-Johansson-1024x640

Captain America: The Winter Soldier ( 2014 ) – dupa evenimentele din filmul The Avengers, Steve Rogers traieste in Washington, incercand sa se adapteze lumii moderne, dupa ce a stat inghetat 40 de ani in Antarctica. Apar situatii noi misterioase care pun in pericol intreaga lume.

Iron Man 2 ( 2010 ) – continuarea filmului Iron Man aduce in prim plan un personaj misterios din trecutul familiei Stark, Ivan Vanko, care vrea sa-l distruga pe Tony, cu ajutorul unei arme periculoase construita cu tehnologia Stark.

The Avengers ( 2012 ) – supereroii din benzile desenate Marvel: Iron Man, Hulk, Captain America, Thor, Hawkeye si Black Widow sunt convinsi de Nick Fury sa isi uneasca fortele pentru a-l invinge pe dusmanul lor de temut, Loki.

Her ( 2013 ) – este prezentata povestea de dragoste a lui Theodore, un barbat care scrie scrisori personale pentru alti oameni si a “ Samanthei “ , vocea irezistibila a unei femei. De fapt, ea este o “persoana“ virtuala, creat chiar de el printr-un program inovator.

Girl with a Pearl Earring ( 2003 ) – Griet, o fata de 17 ani, este nevoita sa se angajeze pentru a-si intretine familia, dupa ce tatal ei, un pictor, si-a pierdut vederea. Lucreaza ca servitoare pentru Vermeer, treptat reusind sa ii atraga atentia. De aici pornesc multe incurcaturi. Filmul are trei nominalizari la Oscar.

The Other Boleyn Girl ( 2008 ) – Filmul prezinta povestea a doua surori frumoase, Anna, interpretata de Natalie Portman, si Mary Boleyn, interpretata de Scarlett Johansson, care intra in competitia pentru atentia si iubirea oferita de regele Henry al VIII-lea.

Lost in Translation ( 2003 ) – Bob Harris si Charlotte sunt doi americani in Tokyo, fiecare venit cu treburi de munca. Ei se intalnesc la barul hotelului de lux si pornesc intr-o aventura prin oras, descoperind perspective noi ale vietii.

The Prestige ( 2006 ) – un thriller in care doi magicieni ai epocii victoriene starnesc o rivalitate in care vor sa-si descopere cat mai bine adversarul.

Hitchcock ( 2012 ) – filmul prezinta povestea de dragoste dintre regizorul Hitchcock si frumoasa sa sotie, evenimentele avand loc in timpul filmarii pentru Psycho.

Match Point ( 2005 ) – un tanar instructor de tenis s-a angajat intr-un club frecventat de persoane din inalta societate. Tocmai ce urma sa se casatoreasca cu frumoasa Chloe, Chris Wilton face cunostinta cu o alta domnisoara fermecatoare.

blank