International, Stiri

Ce vedetă face o adevărată pledoarie pentru părul pubian?!

„Nu vă mai epilaţi la păsărică!”

epilat

Este printre cel mai bine cotate actriţe de la Hollywood, însă dacă vă gândiţi că şi printre cele mai delicate, vă înşelaţi amarnic. Recent, vedeta le-a dat tinerelor un sfat cam… neconvenţional. Să nu se mai epileze în zona inghinală pentru a spori misterul acestui „cadou”.

epilat sfat Cameron

Cameron Diaz a ajuns la 41 de ani, vârstă la care se poate spune că are deja o experienţă vastă în ceea ce priveşte gusturile bărbaţilor. Mai ales că ea este una dintre cele mai frumoase femei de la Hollywood şi nu a dus lipsă de „peţitori”.

Doar că, un sfat pe care vedeta l-a dat recent tinerelor ne face să credem că aceasta nu este atât de delicată pe cât pare. Blondina le îndeamnă pe femei în cartea ei, „The Body Book”,  să nu se mai epileze inghinal, comparând părul pubian cu o perdea care sporeşte misterul sexului.

Cameron-cameron-diaz-81302_1600_1200

„Cred că epilarea cu laser este o idee nebunească. Ideea că vaginul arată mai fumos fără păr este un fenomen recent, dar moda se schimbă. Acel păr pubian funcţionează ca o cortină mică şi vă face sexul mai misterios pentru cel care îl doreşte. Vă păstrează intimitatea şi îl incită pe iubit tău să privească mai îndeaproape ceea ce îi oferi. Şi să fim cinstite: labiile voastre nu sunt imune în faţa gravitaţiei. Chiar vreţi un vagin fără păr toată viaţa? În 20 de ani, veţi vrea să-l oferiţi ca pe un cadou celui ales şi ar fi bine să îl lăsaţi să îl descopere ca pe un cadou, aşa cum este”, scrie Cameron Diaz în cartea ei apărută recent, „The Body Book”, în care alocă un capitol întreg părului pubian.

Sfaturile ei sunt binevenite, însă este cunoscut faptul că actriţa de 41 de ani nu a mai avut un iubit în ultimii ani. Să fie oare acesta motivul?

 

 

blank