Showbiz, Stiri

Ce meniu special a avut Raluca Arvat în vacanţa din Thassos!

Delicios! Raluca a fost răsfăţată cu tentacule de caracatiţă, uscate la soare şi gătite pe grătar. Raluca Arvat a avut o vacanţă specială în Grecia, pe insula Thassos, unde a descopeirit plaje noi şi specialităţi culinare de excepţie.

RalucaUn singur lucru nu a reuşit anul acesta! Să se conducă ea însăşi un ski-je pe Marea Egee, după ce a fost simplu pasager, spune Raluca Arvat, prezentatoarea Ştirilor sportive de la Pro Tv. Anul viitor îşi promite să-şi ia revanşa.

Raluca 2În schimb, aflată pentru a doua oară pe Insula Thassos, împreună cu iubitul ei şi un grup de prieteni, a aflat că s-a îndrăgostit iremediabil de Grecia, de plajele şi de pădurile ei de pin, de marea azurie.

Chiar dacă au colindat acum 2 ani insula, Raluca şi prietenii au descoperit o plajă nouă, stâncoasă, plaja Alyki, de unde nu le mai venea să iasă din apă de limpede ce era.

Raluca ArvatO adevărată surpriză a fost şi meniul din tavernele din zona plajei Alyki. „La o tavernă de la marginea plajei am mâncat tentacule de caracatiţă, uscate la soare, pe o sârmă de rufe, iar apoi fripte la grătar. Au fost delicioase!”, spune Raluca Arvat.

Irina Ştefănescu

blank