Spălaţi bine cartofii și puneţi-i la fiert în apă cu un praf de sare. După ce s-au fiert, curăţaţi-i de coajă și pasaţi-i ca pentru piure.
Antreuri, Culinar

Bulete cu caşcaval

Bulete cu caşcaval

Spălaţi bine cartofii și puneţi-i la fiert în apă cu un praf de sare. După ce s-au fiert, curăţaţi-i de coajă și pasaţi-i ca pentru piure.
Spălaţi bine cartofii și puneţi-i la fiert în apă cu un praf de sare. După ce s-au fiert, curăţaţi-i de coajă și pasaţi-i ca pentru piure.

Ingrediente

600 g cartofi 

250 g   caşcaval

4 ouă

3 linguri cu făină ulei sare piper

 

Mod de preparare

 

Spălaţi bine cartofii și puneţi-i la fiert în apă cu un praf de sare. După ce s-au fiert, curăţaţi-i de coajă și pasaţi-i ca pentru piure.

Adăugaţi cașcavalul ras, ouăle bătute cu un praf de sare și piper. Presăraţi făina și amestecaţi ușor.

Din compoziţia astfel obţinută, modelaţi cu palmele biluţe cam de mărimea unei nuci mari.

Tăvăliţi-le prin făină și prăjiţi-le în baie de ulei până devin aurii.

timp de preparare 30 min.

timp total 45 min.

număr porţii 6