Andreea Marin a ajuns la cel de-al treilea mariaj, insa spune ca aparut si soarele in viata ei in momentul in care a inteles ca “nu e o drama sa mergi mai departe”.
Zana Surprizelor a avut revelatia cand se afla in SUA, la Miami. Invataturile unui pastor i-au schimbat viata Andreei Marin.

“Omul asta spune multimii: ‘Daca cel de langa tine, pe care il iubesti cum n-ai iubit vreodata, nu e in aceeasi poveste cu tine, nu te agata de el cu orice pret, lasa-l sa plece mai departe, nu tine cu orice pret de ceea ce tu numesti iubire. Intelege ca pentru o dragoste trebuie sa fiti doi!’”, a povestit Andreea Marin la Kanal D.

Casatoria cu Tuncay Ozturk a fost un pas inainte pentru Andreea Marin, dupa divortul de Stefan Banica jr.

Si uite asa a aparut soarele, in ziua in care am inteles ca nu e o drama daca mergi mai departe si ai curajul sa vezi ca exista mai multe iubiri in viata asta, diferite. Vine o zi in care ai puterea sa intelegi ca dragostea esti tu”, explica vedeta. “N-ai cum sa daruiesti daca tu esti secatuita. Trebuie sa te redescoperi, sa vezi daca nu cumva exista resurse nebanuite”, a mai spus zana.

61509918