Life, Stiri

AMBASADOR pentru România. Unul din cei mai renumiţi fotografi ai National Geographic, Andrew Evans, fermecat de Bucureşti

Andrew Evans, unul din cei mai renumiţi fotografi ai National Geographic, se află de mai bine de o săptămână în Bucureşti, unde a început filmările pentru un documentar cu temă istorică.

andrew-evans-romania-277415

Fotograful s-a lăsat cucerit de “Micul Paris”, unde tradiţia şi frumosul se împletesc într-un oraş care nu doarme niciodată. Andrew s-a plimbat prin Bucureşti, a mâncat în Centrul Istoric şi a rămas impresionat de bunătatea şi frumuseţea oamenilor simpli.

andrew-evans-romania-277423

Pagina lui de Twitter abundă în fotografii realizate în Capitală. De la feţele oamenilor, până la complexitatea clădirilor care marchează Bucureştiul, cei care îl urmăresc pe Andrew pe reţelele de socializare au putut, la rândul lor, să facă o incursiune în inima României.

andrew-evans-romania-277422

Astfel, Andrew este un ambasador pentru ţara noastră pe care o descrie ca fiind captivantă şi misterioasă.

Însă ceea ce l-a cucerit de-a dreptul pe Andrew este bucătăria tradiţională. Sarmalele, mustul şi ardeii umpluţi, ori vinetele coapte pur şi simplu l-au făcut pe “nomadul” de la National Geographic să-şi exprime entuziasmul pe Twitter prin fotografii şi comentarii sugestive:

andrew-evans-romania-277412