Actualitate

Alina Gorghiu pregătește noi surprize colegilor, foști PDL-iști

Alina Gorghiu încearcă să se impună ca lider autoritar în PNL mai ales după ce Vasile Blaga a fost îndepărtat. Alina Gorghiu vrea să-i impingă cât mai înfață pe oamenii săi de încredere și dorește să scape de toți membrii ai fostului PDL, apropiați de Vasile Blaga și asta pentru a nu avea parte de revolte din interior. Totodată, șefa PNL vrea să-i țină aproape pe primarii PDL din Ardeal, care au reușit să obțină scoruri foarte bune în teritoriu.

Surse din PNL au spus că înainte de a face listele pentru alegerile parlamentare, Alina Gorghiu a cerut o verificare la sânge a tuturor celor care ar trebui să candideze din nou, din fostul PDL.

Printre cei care au fost scoși din joc se află și fostul ministru al Finanțelor, Gheorghe Ialomițianu sau fostul lider de grup al PDL din Camera Deputaților, Mircea Toader. Aum, se pregătește la foc mic și scoaterea altor persoane din joc pentru că Alina Gorghiu este hotărâtă să curețe PNL-ul de foștii PDL-iști.

Aceleași ”guri rele” spun că Alina Gorghiu a uneltit chiar și la înlăturarea din partid a tuturor persoanelor de sex feminin care ar fi putut să o eclipseze. Victimă a fost Andreea Paul, care după ce a plâns în fața colegilor a primit un loc pe listele de la Senat, însă în Satu Mare, clar neeligibil. Ulterior aceasta a refuzat candidatura.

După alegeri urmează noi surprize. O parte din liberali susțin că vor continua cu Alina Gorghiu pentru că este susținută de președintele Iohannis, în timp ce o alta spune că aceasta trebuie schimbată urgent pentru că prin acțiunile sale distruge orice urmă de liberalism.

Rămâne de văzut dacă Gorghiu se va ține de cuvânt și își va da demisia dacă PNL va pierde alegerile. La cum se prezintă campania în momentul acesta, doar o minune ar mai putea face ca PNL să ia un scor peste PSD.