Noul vârf de gamă Xiaomi este aproape gata de lansare, primele teste de performanţă sugerând un nivel de performanţă comparabil rivalului Galaxy S9.

Potrivit ultimelor zvonuri, Xioami Mi 7 va ajunge în oferta magazinelor asiatice cu preţul de aproximativ 475 dolari, considerabil sub nivelul stabilit de Samsung pentru modelul Galaxy S9. Pus în competiţie directă cu modelul Zenfone 5z livrat de ASUS, noul flahship Xiaomi beneficiază de acelaşi chipset Snapdragon 845 folosit şi cu alte modele smartphone high-end, nivelul de performanţă aşteptat fiind comparabil acestora.

Potrivit listei neoficiale cu specificaţii, Xiaomi Mi 7 vine echipat cu nu mai puţin de 8GB memorie RAM şi 128GB spaţiu de stocare. Ecranul de 5.6” suportă rezoluţia 2160×1080 pixeli şi este instalat într-o carcasă cu design all-screen, fără taste de navigare la partea de jos. Printre dotările oferite se mai numără un sistem dual camera 16MP+16MP la partea din spate şi acumulator de 4480 mAh.

Citeste si...
LG G Flex 2 va fi lansat abia în 2015

Cu agitaţia din jurul expoziţiei MWC 2018 lăsată în urmă, Xioami ar putea lansa noul Mi 7 în cursul zilelor sau săptămânilor următoare. Probabil, lansarea iniţială va viza doar pieţele asiatice, urmând ca debutul internaţional să aibă loc ceva mai târziu.