Engleza deja a ajuns a doua limba nativa, nu prima limba straina obligatorie pe care trebuie sa o cunosti. Avem contact cu ea in fiecare zi: la scoala sau la munca, la televizor, pe Internet. Si totusi, peste 50 la suta din cunoscutii oricaruia nu stiu engleza. De aici rezulta si o paleta variata de cursuri de engleza pentru toate gusturile si nivelurile.

Vreau sa vorbesc engleza fluent

Aceasta inseamna sa poti vorbi cursiv, fara erori gramaticale flagrante, cu o pronuntie usor de inteles si o gama de vocabular destul de variata. Nu pare atat de greu la prima vedere. Dar noi, cei de la www.meditatorengleza.com, iti putem spune cu siguranta unor cercetatori britanici, ca cei mai multi au mari probleme cu limba engleza. Daca cineva stie gramatica multa, nu are exercitiul conversatiei iar daca vorbeste fluent o face cu mari erori si cuvinte prinse dupa ureche. Procentul celor care vorbesc engleza fluent si corect este in minoritate.

Citeste si...  Braco Mes oferă soluţii pentru ventilaţie

Cursuri de engleza pentru orice nivel

La Engleza pentru Toti, abordarea este putin diferita. Nu te asteptam cu teancul de carti de gramatica si nici nu pornim de la ideea ca nu stii nimic. Fiecare cursant are propria sa engleza si noi incercam sa o aducem pe o linie de normalitate. Corectam gramatica, imbogatim vocabularul si facem conversatie inca de la primii pasi. Vei simti diferenta in scurt timp: mai multa incredere in tine si o engleza imbunatatita vizibil.

Ai probleme cu timpul liber? Nu este niciun impediment pentru ca ai de ales intre meditatii, cursuri pe Skype sau engleza online de acasa. Orice variant ai alege, un profesor este intotdeauna langa tine, cu explicatii suplimentare si feedback. Poate nu sunt cele mai ieftine cursuri de engleza disponibile pe piata, dar cu siguranta sunt cele mai bune si pliate fix pe nevoile fiecarui cursant in parte.

Deviza noastra: Oricine poate invata engleza cu zambet!