Îi vezi aproape zilnic la televizor, îi admiri, însă ştiai că nu sunt singuri la părinţi? Vedete precum Nicole Cherry şi Victor Slav au surori care stau în umbra rudelor mai populare, însă ar putea oricând să intre în lumea mondenă, datorită calităţilor fizice.

Această prezentare necesită JavaScript.

Nicole Cherry, selfie cu sora ei

Tânăra artistă are o soră mai mare care nu locuieşte în România, însă, atunci când vine în ţară, petrece mult timp cu Nicole Cherry. Zilele trecute, artista a postat pe Facebook o fotografie în care apare alături de sora ei.

Cristina Chişer, sora Andreei Marin, atrage toate privirile

Weekendul trecut, paparazzii au fotografiat-o pe Cristina Chişer, sora Andreei Marin, în Centrul Vechi al Capitalei. Aceasta a reuşit, datorită frumuseţii ei, să atragă privirile bărbaţilor prezenţi într-n local în care Cristina s-a oprit.

Victor Slav, mândru de sora lui

Cătălina, sora lui Victor Slav, a apărut de mai multe ori în presă, fiind prezentată de tabloide drept omul care îl susţine şi îl ajută întotdeauna pe fostul prezentator de la Pro TV.

„Sora mea este parte din mine. Cătălina a fost mereu mai inteligentă şi mai frumoasă decât mine. Noi am făcut aceeaşi şcoală generală, dar toată lumea mă ştia ca fiind fratele Cătălinei, am fost mereu în umbra ei. Asta nu m-a deranjat nicio secundă, ba chiar m-a ajutat“, a spus în trecut Victor Slav.

Sora lui Mihai Morar locuieşte în SUA

Viaţa lui Mihai Morar nu a fost dezbătută în tabloide, însă jurnaliştii au reuşit să descopere că prezentatorul de la Antena Stars are o soră. Tânăra este foarte frumoasă şi locuieşte în Statele Unite ale Americii, iar din această cauză Mihai o vede foarte rar.

Sora Corinei Caragea i-ar putea călca pe urme

Corina Caragea are o soră, Alexandra, care este cu opt ani mai mică decât ea. Datorită mediatizării surorii ei, Alexandra spune că ar fi tentată să lucreze în televiziune şi să intre în lumea mondenă.

Citeste si...  Andreea Marin a recunoscut! Uite de ce a divorțat