In fiecare zi sunt oameni care au nevoie de bani rapid si nu pot face rost de ei decat apeland la un credit rapid. Bancile au comisioane foarte mari asa ca de multe ori renuntam sa mai imprumutam bani prin intermediul acestora. Acum insa exista si institutii financiare nebancare care ne pot oferi solutii bune la problemele de acest gen.

Amanet

Un nou tip de amanet pe care il gasesti acum atat in Bucuresti cat si in Constanta este imprumutul cu masina. In ce consta acest tip de amanet? Practic cu ajutorul masinii pe care o detii, poti sa obtii un imprumut simplu si rapid. Daca inainte mergeai la amanet cu obiecte de valoare, acum si masina se poate amaneta. Este un bun de valoare si cand ai nevoie de bani rapid poti apela la un imprumut cu masina. Acest gen de amanet in Bucuresti si Constanta functioneaza foarte bine si tot mai multi soferi aleg sa isi amaneteze masina pentru o scurta perioada de timp in schimbul banilor. Masinile amanetate sunt tinute intr-un parc auto special asa ca nu exista riscul sa gasesti masina avariata.

Citeste si...  Brașov, București și Constanța se reunesc într-o asociație de dezvoltare durabilă

Una din conditiile cele mai importante este ca masina pe care vrei sa o amanetezi sa fie fabricata dupa anul 2000 dar si sa fie inmatriculata in Romania. Bineinteles ca daca nu esti propietarul de drept al masinii nu o poti amaneta. Imprumutul cu masina se poate face si de la domiciliu. Cineva de la reprezentanta vine la domiciliu si evalueaza masina. In functie de valoarea acesteia poti obtine un credit de pana la 75% din valoarea masinii tale. Pentru a obtine banii masina trebuie sa fie in stare buna de functionare. La finalul perioadei de imprumut, masina este returnata clientului direct la domiciliu in cele mai bune conditii.

Imprumut cu masina

Bucuresti – Splaiul Independentei, Nr.319, Cladire 14 C, Sema Parc, Sector 6,, Romania 060032 ;  Phone: 0754.22.30.60

Constanta – Bulevardul Mamaia, Nr. 294, Parter Hotel Bulevard, Judet Constanta; Phone: 0754.22.30.58