Pentru ca organismul uman să nu sufere de disconfort și să nu fie afectat în timp, aerul pe care îl respirăm în propria locuință trebuie să fie cât mai curat și să fie în anumiți parametri optimi de temperatură și umiditate. Dacă mai toată lumea caută să creeze o temperatură optimă în spațiul în care trăiește zi de zi, în privința umidității foarte puțini sunt aceia care acordă atenția necesară pentru un aer curat și sănătos pentru corpul uman. Referindu-ne la nivelul optim al umidității dintr-un spațiu interior, acest parametru trebuie să prezinte valori cuprinse între 45% și 55%.

Dacă nivelul umidității depășește acest prag optim, atunci cu siguranță se pot ivi numeroase probleme datorate umidității excesive. Cele mai întâlnite probleme generate de o umiditate prea ridicată includ apariția mucegaiului și a igrasiei, deteriorarea mobilierului, un miros neplăcut de umed, deterioarea pereților, condens pe geamuri și disconfort termic. Ca urmare a apariției mucegaiului și igrasiei pot să apară probleme la nivelul sistemului respirator, dar și alergii sau dureri de cap.

 

Ei bine, pentru a avea garanția că umiditatea în locuința ta este optimă un dezumidificator de aer este exact ceea ce ai nevoie. Cu ajutorul acestui aparat umiditatea va fi mereu în parametrii optimi pentru că în acele perioade în care umiditatea depășește pragul optim dezumidificatorul de aer va porni, va absoarbe vaporii de apă din aer care sunt în exces și îi va transforma în apă în cadrul aparatului cu ajutorul unui proces de condensare, apă care ulterior este înmagazinată într-un rezervor aflat în dezumidificator. Un dezumidificator de aer cu adevărat de calitate superioară și cu recenzii foarte bune este cel produs de Turbionaire. Turbionaire este unul dintre cele mai renumite brand-uri în domeniul dezumidificatoarelor de aer.

Citeste si...
Protejați-vă sănătatea intimă cu absorbantele de bumbac de la AnionCare

Sub brand-ul Turbionaire vei găsi trei modele de dezumidificatoare de aer în cadrul magazinului Intax Trading. Două dintre aceste dezumidificatoare sunt destinate pentru uz casnic, iar cel de-al treilea model este destinat pentru uz profesional. Pentru locuința personală poți alege dezumidificator de aer Turbionaire Smart 12, acesta fiind recomandat pentru a elimina până la 12 litri de apă pe zi sau dezumidificator de aer Turbionaire Smart 16, acesta având o capacitate de eliminare a apei de 16 litri în 24 de ore. Modelul de dezumidificator de aer Turbionaire se numește PRO 50 și acesta este folosit pentru spații de depozitare, biblioteci, muzee sau alte spații industriale. Majoritatea celor care aleg unul dintre aceste modele de dezumidificatoare Turbionaire sunt extrem de mulțumiți de nivelul foarte redus de zgomot, de fiabilitatea foarte ridicată, dar și de un control extrem de ușor al oricărui dezumidificator cu ajutorul unui panou digital cu afișaj cu LED. Mai mult decât atât, design-ul este unul absolut minimalist și acest lucru face ca un dezumidificator de aer să se potrivească cu orice încăpere.

Dacă vrei să te bucuri de o umiditate optimă în locuința proprie sau la locul de muncă, atunci tot ceea ce trebuie să faci este să iei legătura cu Intax Trading pentru a găsi exact acel model de dezumidificator de aer Turbionaire de care ai nevoie. Specialiștii de la Intax Trading sunt mereu gata să îți oferă asistență pentru a găsi cel mai bun dezumidificator de aer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.