Nebunia UEFA Euro 2016 a cuprins pe toată lumea , inclusiv pe ce de la Fecbook care au pregătit câteva surprize utilizatorilor rețelei de socializare.
Facebook a decis sa lanseze un joc de fotbal care se poate juca direct din aplicatia de Messenger iar funcția este disponibilă atât pe iOS cât si pe Android. Tot ce trebuie sa faci pentru a te bucura de acest mini joc alaturi de prietenii tai virtuali este sa te asiguri ca ai descarcat cel mai recent update al aplicatiei, sa selectezi emoji-urile din categoria fotbal si sa trimiti cuiva unul. Dupa ce apesi pe emoji-ul trimis jocul va incepe.

Citeste si...
Facebook, obligat sa plateasca 20 de milioane de dolari utilizatorilor?

Facebook a testat o functie similara, pentru baschet, la inceputul acestui an. In ultimele trei luni un miliard de oameni si-au omorat astfel timpul. „Din moment ce v-a placut atat de mult (n. r. – jocul de baschet) si este UEFA Euro 2016 si Copa America… Te-ai prins unde bat… Fotball emoji este aici!” a scris David Marcus, cel care coordoneaza departamentul de Messenger al Facebook, pe contul sau de socializare.