Una dintre cele mai iubite trupe româneşti s-a reunit

trei-sud-est-emotii1

Au format multa vreme una dintre cele mai iubite si mai bine cotate trupe de baieti din muzica romaneasca, iar milioane de fani s-au intristat atunci cand, in urma cu cativa ani, au hotarat sa se desparta. Iata insa ca timpul a trecut, apele s-au limpezit, iar simpaticii baieti de la 3 Sud Est revin cu un nou single in formula care i-a consacrat!

Surpriza de zile mari pentru cei ce ani de-a randul le-au ascultat cu drag muzica, au dansat la concertele lor si au ramas cu o tristete in suflet dupa ce baietii de la 3 Sud Est si-au anuntat despartirea.

Laurentiu, Mihai si Viorel si-au reunit fortele si au inregistrat un nou single in formula care i-a consacrat, sub acelasi brand puternic, 3 Sud Est!

Piesa poarta numele de „Emotii”, a fost realizata in colaborare cu 1ArtistMusic si Cat Music si va fi lansat vineri, 28 februarie. Baietii promit ca noul single impartaseste aceeasi emotie pozitiva a fanilor 3 Sud Est, de ieri si de azi!

Single-ul „Emotii” va fi lansat vineri dimineata la posturile de radio Kiss Fm, Radio 21, Pro Fm, Radio Zu, Radio Romania Actualitati si Europa Fm.

Citeste si...  Hot! Uite ce te poate încălzi în aceste zile de sărbătoare!