Showbiz, Stiri

Surpriză de proporţii în showbiz!

Una dintre cele mai iubite trupe româneşti s-a reunit

trei-sud-est-emotii1

Au format multa vreme una dintre cele mai iubite si mai bine cotate trupe de baieti din muzica romaneasca, iar milioane de fani s-au intristat atunci cand, in urma cu cativa ani, au hotarat sa se desparta. Iata insa ca timpul a trecut, apele s-au limpezit, iar simpaticii baieti de la 3 Sud Est revin cu un nou single in formula care i-a consacrat!

Surpriza de zile mari pentru cei ce ani de-a randul le-au ascultat cu drag muzica, au dansat la concertele lor si au ramas cu o tristete in suflet dupa ce baietii de la 3 Sud Est si-au anuntat despartirea.

Laurentiu, Mihai si Viorel si-au reunit fortele si au inregistrat un nou single in formula care i-a consacrat, sub acelasi brand puternic, 3 Sud Est!

Piesa poarta numele de „Emotii”, a fost realizata in colaborare cu 1ArtistMusic si Cat Music si va fi lansat vineri, 28 februarie. Baietii promit ca noul single impartaseste aceeasi emotie pozitiva a fanilor 3 Sud Est, de ieri si de azi!

Single-ul „Emotii” va fi lansat vineri dimineata la posturile de radio Kiss Fm, Radio 21, Pro Fm, Radio Zu, Radio Romania Actualitati si Europa Fm.