La începutul secolului al XX-lea, purtarea pantofilor de aceeași culoare cu rochia a fost principala tendință: zeci de ani a fost cel mai elegant stil de a combina încălțămintea și ținuta. De câțiva ani încoace look-ul monocolor a părăsit garderoba noastră, fiind inaugurată era color-block, a imprimeurilor și a combinațiilor dintre culori diferite. Garderoba a început să fie guvernată de propriile reguli.

Asortarea pantofilor eleganți la ținute nu este atât de dificilă cum pare. Oricine se străduiește poate face combinații reușite. Chiar și cele mai imposibile combinații sunt guvernate de reguli simple de culoare.

Ținuta monocoloră este una dintre cele mai dificile ținute de realizat, deoarece adesea diferitele tonuri (de exemplu, gri) intră în conflict unele cu altele sau, mai rău, ele sunt complet identice și este foarte dificil să evităm să părem demodate.

Așadar, dragi reprezentate ale sexului frumos, dacă vreți să purtați o singură culoare, înclusiv în ceea ce privește pantofii, încercați ca perechea de pantofi eleganți aleasă să fie întotdeauna cel puțin o nuanță mai închisă decât restul ținutei.

De exemplu, dacă optați pentru o pereche de pantofi de damă din piele naturală roșie Good, marca Garkony, rochia sau costumul ales trebuie să fie într-o nuanță mai deschisă, pentru a contrasta cu pantofii care sunt o nuanță mai închisă decât restul ținutei.

Rezultatul va fi unul foarte chic. În plus, alegerea unei astfel de perechi de pantofi vă va încânta fiindcă vă veți simți foarte confortabil. Confecționați manual din piele naturală în exterior și interior, acești pantofi au un toc evazat cu înălțime de 7 cm. În ciuda înălțimii tocului, pantofii sunt foarte confortabili, datorită branțului care este prevăzut cu buret special pentru un plus de comoditate.

O a doua opțiune este aceea de a combina în aceeași ținută articole de îmbrăcăminte de aceeași culoare cu pantofii, dar cu un efect diferit care le diferențiază de restul. De exemplu, un costum din două piese cu fustă și top peplum de culoare gri poate fi combinat cu pantofi gri metalizat. Textura este în acest caz cea care face diferența. Puteți alege și o pereche de pantofi din catifea sau satin.

Pantofii stiletto Trend din catifea gri deschis, din piele naturală în interior, cu toc îmbrăcat în glitter, cu înălțime de 10 cm, ar fi în acest caz foarte potriviți. Intrând pe garkony-shop.ro, îi veți putea achiziționa foarte simplu și rapid.

Ca și în cazul celorlalte articole vestimentare din șifonier, pantofii au și ei propriile elemente de bază. Pantofii de culoare nude fac parte dintre aceștia. Ei pot fi asortați practic cu orice. Nude reprezintă magia culorilor neutre: nu concurează cu nicio culoare. Pantofii nude se asortează cu ținute de orice culoare.

Se combină foarte bine cu o rochie albă și un palton bej. Așadar, dacă vreți să încercați o astfel de combinație puteți alege o pereche de pantofi de damă stiletto nude Verona. Acești pantofi din piele naturală exterior și interior sunt foarte comozi, în ciuda tocului de 10 cm. Dacă vă plac și vreți să-i cumpărați, îi găsiți în colecția brandului Garkony.

De asemenea, acești pantofi pot fi asortați cu o rochie roșie. Cu o astfel de combinație veți reuși să atrageți toată atenția asupra rochiei, iar din punct de vedere vizual picioarele vor părea mai lungi. Când nu știți ce pantofi să purtați la o ținută, intrați pe garkony-shop.ro și alegeți-vă o pereche de pantofi eleganți de culoare neutră.

Atât pantofii albi, cât și cei negri sunt singurii care se asortează întotdeauna foarte bine cu o ținută monocoloră, fără a fi nevoite să alegeți nuanțe diferite pentru a evita ca ele să intre în conflict. Puteți alege o ținută alcătuită dintr-o fustă creion neagră, pulover pe gât de aceeași nuanță, și accesorii la fel: ochelari de soare, geantă din piele naturală neagră și pantofi negri fie cu toc înalt, fie cu toc jos.

Deși pantofii eleganți negri se asortează cu orice, sunt practic pantofi clasici. Dacă vreți să dați ținutei o notă interesantă asortați-i cu elemente de aceeași culoare. Această combinație va fi întotdeauna una de succes, mai ales dacă vreți să scoateți în evidență unul dintre articolele vestimentare.

După cum puteți observa, nu este deloc dificil de asortat pantofii eleganți. Important este găsiți ținuta potrivită și pantofi de calitate precum sunt cei marca Garkony.

 

Citeste si...
Rezervă bilete autocar de pe And Flor