Tonciu a dat de pământ cu Ramona Gabor! „E singura femeie din România care şi-a făcut trei operaţii estetice şi tot urâtă e!”

 Tonmciu

Ramona Gabor si Andreea Tonciu sunt doua personaje mondene care faceau valva in presa tabloida in urma cu ceva vreme. Si nu datorita realizarilor profesionale notabile in modeling ci prin relatiile amoroase si scandalurile in care erau implicate constant.

Lumea mondena a fost zguduita, in urma cu cinci ani, de un conflict verbal cu iz de mahala care le-a avut in prim-plan pe sora mai mica a Monicai Gabor si pe actuala iubita a lui Nicolae Mitea. Andreea Tonciu i-a aruncat vorbe grele Ramonei, motivul tiradei de jigniri fiind nimeni altul decat afaceristul Gabi Badalu, fiul unui politician cunoscut care a avut o relatie cu ea, inainte de a se cupla cu fosta cumnata a lui Irinel Columbeanu, in 2009.

Tonciu Gabor 1

Contactata de reporteri si intrebata ce parere are despre povestea de dragoste dintre fostul ei iubit si mezina familiei Gabor, „pupaza” a luat foc si a facut-o cu ou si cu otet pe rivala ei.

„Gabi ma cauta si in ziua de azi, imi da mesaje ca vrea sa se vada cu mine macar doua minute. Eu nu mai vreau sa ma intorc la el. Sa ma lase Ramona aia. Pe vremea cand eram eu cu Gabi, ea nici macar nu ajunsese in Bucuresti. Era la tara si se gandea cum sa vina aici, sa se ridice pe spatele surorii ei si pe carca unor barbati celebri. Asta e tot timpul beata. Asa vine si la prezentari. Eu nu umblu cu asemenea fete. Cand am aparut eu in presa, ea mulgea vaca acolo la ea, la tara. E singura femeie din Romania care si-a facut trei operatii estetice si tot urata e. E mai urata ca bunica mea”, a tunat si a fulgerat fosta asistenta a Adrianei Bahmuteanu.

Tonciu Gabor

In antiteza, Ramona Gabor a dat dovada de diplomatie si stapanire de sine. „Nu ma pretez sa comentez asemenea afirmatii. O felicit, insa, pe Andreea ca a reusit sa mai apara o data in reviste”, a spus manechinul.

Citeste si...
RASPUNDE REPEDE: IN CE AN S-A IMPACAT OANA CU MARIOARA?