Actorul a decedat în urma unui “cocktail ucigaş” de droguri şi pastile!

philip-seymour-hofman

Se pare ca dependenta actorului Philip Seymour Hoffman de heroina era atat de serioasa, incat anchetatorii au descoperit in apartamentul sau nu mai putin de 70 de plicuri cu heroina si 20 de seringi care era deja folosite. La cateva saptamani dupa moartea sa accidentala, medicii legisti au stabilit ca actorul a murit din pricina unui “cocktail ucigas”.

Philip Seymour Hoffman a fost gasit, fara suflare, in apartamentul sau din New York in dimineata zilei de duminica, 2 februarie. Actorul a decedat in urma unei supradoze de heroina, problemele acestuia cu drogurile nefiind insa o surpriza pentru nimeni.

Philip (46 de ani) se despartise de cateva luni bune de Mimi O’Donnell (46 ani), cei doi formand un cuplu vreme de 14 ani. In urma relatiei lor s-au nascut trei copii (un baiat si doua fete), insa cum relatia s-a deteriorat Seymour s-a mutat din apartamentul de 4,4 milioane de dolari (cumparat din banii proprii) intr-un apartament inchiriat (cu 10.000 dolari pe luna) , la cateva strazi distanta de familia lui.

In urma rapoartelor toxicologice medicii legisti au stabilit ca actorul a murit in urma unei intoxicatii acute de droguri mixte. In sangele actorului s-a gasit heroina, cocaina, benzodiazepina (pentru antianixietate) si afetamina (din pastile precum Adderall). Amestecarea mai multor substante nocive poarta numele de “speedballing”, iar aceasta a fost cauza mortii si in cazul unor alte celebritati precum Chris Farley, River Phoenix sau John  Belushi.

Citeste si...  Doliu la NASA! A murit un astronaut care a scris istorie