Peste 50 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti efectuează, miercuri dimineaţă, 12 percheziţii domiciliare, pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţului Ilfov, la persoane bănuite de evaziune fiscală. Au fost puse în executare 22 de mandate de aducere.

perchezitii_22951400

Poliţiştii specializaţi în investigarea fraudelor din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti efectuează 12 percheziţii, la domiciliile unor persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni de evaziune fiscală, potrivit unui comunicat emis de Poliţia Română.

De asemenea, în cadrul acţiunii sunt verificate 20 de sedii şi puncte de lucru ale unor societăţi comerciale din municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Argeş şi sunt puse în executare 22 de mandate de aducere.

Activităţile, desfăşurate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, vizează probarea activităţii infracţionale a reprezentanţilor unei societăţi comerciale care, în perioada 2007 – 2012, folosind documente false şi înregistrări contabile fictive, s-ar fi sustras de la plata obligaţiilor fiscale.

Prejudiciul cauzat bugetului de stat prin activitatea infracţională a fost estimat la peste 2.000.000 de lei.

Citeste si...
Percheziţii DNA în Bucureşti şi două judeţe: o primărie de municipiu, vizată