Este dovedit și poate fi ușor observat faptul că felul în care este aranjat și amenajat un spațiu se reflectă în starea de spirit a persoanelor care își petrec timpul în acel loc. Fie că este vorba despre spațiul din propria locuință sau că este vorba despre o locație deschisă publicului, mobila trebuie să fie aleasă cu atenție. Exact în acest sens, specialiștii de la www.arta-mobilei.ro prezintă o serie de sfaturi ce sunt prezentate în cele ce urmează.

Destinația spațiului

Primul aspect de care trebuie să se țină cont atunci când se alege mobila este cel referitor la destinația pe care o va avea spațiul respectiv. Cu siguranță este de înțeles acest lucru deoarece un birou sau un magazin va fi amenajat într-un mod diferit față de spațiul de acasă, iar cel din urmă se va diferenția în funcție de utilitatea diverselor compartimentări (dormitor, sufragerie, baie, bucătărie, etc.).

Așadar, primul pas în alegerea mobilei se face în funcție de ce e nevoie pentru a crește confortul, aspectul și productivitatea acelui spațiu.

Folosirea cât mai adecvată a spațiului

Probabil că unul dintre cele mai importante aspecte pentru ca o amenajare să fie de succes este spațiul să fie folosit într-un mod cât mai util și să ofere libertate de mișcare. În acest sens, se recomandă ca spațiul să fie măsurat cu atenție, iar cu ajutorul unor profesioniști, cum sunt cei de la www.arta-mobilei.ro, să se aleagă cele mai potrivite piese de mobilier.

De asemenea, este foarte important de știut faptul că cei care apelează la serviciile oferite de site-ul www.arta-mobilei.ro au parte de un design personalizat și adaptat cu nevoile pe care le au clienții, precum și de o consiliere tehnică gratuită.

Citeste si...
Lavetele

Alegerea culorilor și a design-ului influențează starea de spirit

Pentru a avea parte de armonia și liniștea mult căutată, culoarea pe care o prezintă mobilierul sau aspectul acestuia (referitor la design) poate avea un puternic impact asupra stării de spirit a celor care trec pragul acelui spațiu.

Este important ca alegerea culorilor să se facă alături de o persoană specializată și să se țină cont de dimensiunile spațiului, destinația acestuia, precum și de preferințele clienților.

Arta-mobilei.ro – locul în care ideile se transformă în realitate

Foarte multe persoane își doresc să își lase amprenta asupra spațiului în care locuiesc, astfel încât originalitatea și personalitatea lor să se regăsească în felul în care este amenajată casa. Înțelegând acest aspect, profesioniștii de la www.arta-mobilei.ro pot duce la îndeplinire sau să se inspire după o anumită idee, schiță sau desen prezentată de către client.

Ce oferă Arta-mobilei.ro?

Accesând site-ul www.arta-mobilei.ro iese în evidență oferta foarte variată pe care o prezintă, de la mobilă pentru dormitor, living, bucătărie sau baie și până la cea dedicată spațiilor de lucru, birouri, alături de accesorii sau electrocasnice.

De asemenea, clienții beneficiază de transport și montaj gratuit, iar produsele achiziționate au parte de garanție. De exemplu, în cazul produselor de mobilier executate la comandă, garanția este pentru o perioadă de 5 ani.

Cei care doresc să afle mai multe sfaturi sau detalii cu privire la amenajarea unui spațiu și ce mobilier este potrivit, o pot face folosind următoarele date de contact:

Pentru consiliere: 0769 297 786

Pentru proiectare 3D: 0725 473 105

E-mail: office@artamobilei.ro

www.arta-mobilei.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.